VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN ÖZCAN'A SERT SÖZLER

29 Nisan 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “İlk 117 işçinin işten çıkmasına sebep olanlar şuan yine 11 ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “İlk 117 işçinin işten çıkmasına sebep olanlar şuan yine 11 yıl sonra Belediye’yi karıştırmaya çalışıyorlarsa bunun hesabını ben sorarım. Biz huzurlu bir ortam içerisinde hizmetkârlık yapmak istiyoruz. Birilerinin siyasi şovuna, birilerinin seçim şovuna, birilerinin soytarılık yapmasına tahammülümüz olamaz” dedi.

 Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı taşeron firmadan çalışan 26 işçinin işten çıkartılmasından sonra CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın belediyeyi karıştırmak istediğini ifade eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Dün öğrendiğim kadarıyla şuan milletvekili olan arkadaş, işçilerle ilgili yapılan toplantıya katılarak gene provokasyona başlamış. Seçim dönemi ya. Ben şunu ifade etmek istiyorum. Bolu Belediyesi’nde çalışma huzurunu bozmaya kalkanlara tahammülümüz yoktur. Bu milletvekilinin Bolu’ya bir katkısı olduğunu bana söyleyebilirseniz söyleyin. Bolu Belediyesi’ne bir katkısı varsa söyleyin ama her dönemde provokasyon yaparak ya dava alıp para kazanma hedefi ya da siyasi olarak şov yapma hevesi her dönem vardır ve buna inananlarda vardır” diye konuştu. 

 “BENİ DİNLESELERDİ HALA ÇALIŞIYORLARDI”

“117 işçinin çıkması neticesinde buna inananların hiçbir tanesinin geriye dönemediğini gördüler ve buna inananların hepsi de perişan oldu. Eğer o zaman ona inanmayıp da benim söylediğime inansalardı şuan hepsi işyerindeydiler ve devam ediyorlardı. Dün milletvekilinin gittiğini öğrenince dedim ki bu yine bir siyasi atraksiyon. 11 yıldır Belediye Başkanıyım siyasete Ak Parti’den de gelse başka partiden de gelse taviz vermediğimi bilirsiniz. Ama hala eğer CHP Bolu Belediyesinin içini karıştırmak için çalışıyorsa buna müsaade etmem. Buna vesile olan herkesi yok sayarım. Bu kadar huzurlu bir şekilde çalışan bu yapıyı bozmaya çalışanlar şunu bilsinler ki ben Bolu Belediyesi ve Bolu’nun geleceği için elimi parmağımı değil, bedenimi ortaya koymuşumdur. Ve bu bedeni yok etmeden hiç kimse Belediyenin işlerine provakatif pisliklerini aktaramazlar. Bolu Belediyesi siyasi şov alanı değildir”

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    28 Nisan 2015 • 11:00
    doğru..gerçi bu yorumumu doğru söylediğim için ve başkana dil uzaytılmasını sevmeyen sizler yayınlamazsınız ama olsun..içimde kalmasın...ozaman sorun niye çıkarmış 23 kişiyi..çünkü kendilerinden yani hükümet yancısı olmayan sendikaya üye oldukları için..sadece hükümete yakın 1-2 sendika ismi vermiş...öyleyse bu taşorana niye taşoran istediyi sendikaya üye olabilir dediler sadece bizim sendikaya üye olun deselerdi..hani sendikaya üye oldu diye hiçbir taşoran işten çıkarılmayacaktı...yazık işçi hakları bitmiş....bu seçimde 23 işçi eşittir 100 oy kaybıdır...saten sendikada bir işe yaramaz onlarda para kesintisi peşindeler..hiç olmayada gerek yok...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.