VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DELİGÖZ OLDU...

29 Nisan 2015

Ekspress gazetesinin haberine göre; Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık Bolu’dan ayrılması kesinleşti. Kahramanmaraş’ta görevlendirilen Arık’ın ...

Ekspress gazetesinin haberine göre; Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık Bolu’dan ayrılması kesinleşti. Kahramanmaraş’ta görevlendirilen Arık’ın yerine, bir dönem popüler açıklamalarıyla Bolu gündeminde kendisine yer bulan Muzaffer Deligöz’ün yeğeni Büşra Deligöz getirildi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık’ın Bolu’daki görevinden ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili spekülasyonlar son buldu. Sağlık Bakanlığı Arık’ı memleketi Kahramanmaraş’a görevlendirdi. Yerel basında Arık’ın görevine devam edeceği ile ilgili paylaşımlarda yaşanan bu gelişmeyle ayyuka çıktı. Büşra Deligöz, bir dönem popüler açıklamalarıyla Bolu gündeminde kendisine yer bulan Muzaffer Deligöz’ün yeğeni ve Ak Parti eski İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz’ün ablası olarak tanınıyor. Sağlıkta son bir yıldır önlenemez bir yükselişe sahip olan Büşra Deligöz, son 1 yıl içinde sağlıkta önce şube müdürü, ardından da sağlık müdür yardımcısı olarak görevlendirilmişti. Büşra Deligöz, artık Bolu İl Sağlık Müdürü olarak görev yapacak.

(Büşra Deligöz)

1 yorum yapılmış
  • zeki yeşiller
    28 Nisan 2015 • 11:00
    hayırlı olsun bolumuza
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.