VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYAN DEMİREL BOLU'NUN GURURU OLDU...

27 Nisan 2015

   Bolu’nun emektar öğretmenlerinden, Boluspor eski menajeri ve köşe yazarı Muharrem Demirel’in kızı Dr. Neslihan Demirel, ...

 Bolu’nun emektar öğretmenlerinden, Boluspor eski menajeri ve köşe yazarı Muharrem Demirel’in kızı Dr. Neslihan Demirel, 2015 İlkbahar dönemi TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sınavında Türkiye birincisi olarak Bolu’nun gururu oldu.

Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’ni 2014 yılında bitiren Dr. Neslihan Demirel TUS sınavında Temel Bilimler’den 75,069, Klinik Bilimler’den de 75,253 puan alarak Türkiye birincisi oldu. Dr. Neslihan Demirel TUSEM’e verdiği röportajda öncelikle Bolulu olduğunu vurgulayarak duygularını şöyle ifade etti.

“ÇALIŞANIN KARŞILIĞI VAR”

“Sınavımın iyi geçtiğini biliyordum. Ancak tabiî ki birinci olacağımı tahmin edemezdim. Sınava uzun süreli yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandım. TUS, çalışanın kazanabileceği bir sınav. Çalışanın karşılığı var. Şükürler olsun bende çalışmamın karşılığını aldım. Başarımda büyük payı olan anneme babama ve ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Hacettepe Üniversitesi’ndeki hocalarıma ve TUSEM’e çok teşekkür ediyorum.”

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    26 Nisan 2015 • 11:00
    Bolulu muharrem hocamızın..kızına tus hayatında başarılar..ilimizden daha ileri ve başarılı kişiler bekliyoruz..ama tabiki memleketlerini hiç unutmamak şartıyla mesala..bir anda memleketine yabancı olan diğer prf.ve diğerleri gibi....
  • Zuhal Toker Işın
    28 Nisan 2015 • 11:00
    Gurur duyduk tebrik ediyorum güzel kızımızı sevgili Demirel ailesini...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.