VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER MAÇ SONUNDA KONUŞTU

25 Nisan 2015

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 3-1’lik Adanaspor galibiyeti sonrasında, “Bu durumdan da memnun değiliz. Geçen ...

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 3-1’lik Adanaspor galibiyeti sonrasında, “Bu durumdan da memnun değiliz. Geçen haftada söyledim, bulunduğumuz konum suni, ilk 10 içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Reha Erginer, “Sıkıntılı ve kötü bir periyodu sonlandırdık. Mağlup olduğumuz maçlar üst üste geldi. Biz maça çıkarken bu kötü periyodu sonlandırmak istiyorduk. Bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Bu durumdan da memnun değiliz. Geçen haftada söyledim; bulunduğumuz konum suni, ilk 10 içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum. Kötü periyodun ardından galip gelebilecek duruşu göstermek ve mücadele etmek biraz zor çünkü bu işin psikolojik tarafı da var. O yüzden futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu süreçte Başkanımıza da takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Çok fazla gol pozisyonuna girmemiz sevindirici. Değerlendiremedik ama kendimizi eleştireceğimiz noktalar var. Son haftalarda en çok şikayet ettiğim konu hücumda üretken olamamamızdı. O üretkenliği bugün sağladık. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsak maç çok daha farklı olabilirdi. Ama sonuç ne olursa olsun biz buradan üç puan ile ayrılmayı istiyorduk. Bunu da başardık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.