VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR LİGE TUTUNDU

25 Nisan 2015

Boluspor, kendi evinde Adanaspor’u 3-1 mağlup ederek tehlike hattından uzaklaştı. Kırmızı beyazlı ekibimiz haftalar sonra ...

Boluspor, kendi evinde Adanaspor’u 3-1 mağlup ederek tehlike hattından uzaklaştı. Kırmızı beyazlı ekibimiz haftalar sonra 3 puanlar tanışırken, düşme potasından az da olsa uzaklaştı. Boluspor puanını 35’e yükseltti.

Boluspor maça Özkan, Deniz, Serkan, Luis, Nurettin, İshak, Kibong, İsmail Haktan, Emre, Murat ve Prijovic onbiri ile çıktı. Boluspor'un ilk tehlikeli atağı 12.dakikada Prijovic'ten geldi.Sol kanattan İsmail Haktan Odabaşı'nın kullandığı serbest vuruşta Prijovic topa kafayla dokundu top kaleci Hayrullah'ta kaldı.

Murat Gürbüzerol ile öne geçtik

Maçın 15.dakikasında İsmail Haktan Odabaşının kullandığı kornerde ceza sahasının içine son dokunan Murat Gürbüzerol kırmızı beyazlı ekibi öne geçirdi.

Adana gole yaklaştı

Karşılaşmanın 30. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Nduka'nın pasında Murat topa dokundu, kaleye giden topu savunmamız kornere göndermeyi başardı.

Emre'den harika asist

Boluspor maçın 43'üncü dakikasında farkı ikiye çıkarttı. Sol kanattan gelişen atakta Emre son çizgiye kadar topu sürdü, ara pasında İsmail Haktan'a topu filelere göndermek kaldı.

İlk yarının son bölümünde Adanaspor'da Tevfik kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlk yarı Boluspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Adana 10 kişi ile golü buldu

Maçın ikinci yarısında Adanaspor eski Bolusporlu oyuncu ile aradaki farkı bire indirdi. Sahada 10 kişi mücadele eden Adanaspor defansımızın arkasına atılan uzun topta topu Nduka ile buluştururken, bu oyuncunun vuruşunda top filelerle buluştu.

Javadov sonucu belirledi

İkinci yarıda Adanaspor'un golünün ardından Boluspor zaman zaman panik yapsa da rakibine fazla pozisyon vermedi. Mücadelenin uzatma bölümünde Javadov farkı ikiye çıkartırken, mücadele 3-1 Boluspor'un lehine sonuçlandı.  Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 35'e çıkarttı.

1 yorum yapılmış
  • ali güler
    24 Nisan 2015 • 11:00
    bolu sporumuzu tebrik ederiz ama istediklerinde her zaman bu sonucu alabilirler çünki bu güç var u 21 bakarsanız a nında ne kadar güçlü oldugunu göreceksiniz marmaristen selamlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.