VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALMAN MEDYA DEVİ MADSACK BÜYÜLEDİ

23 Nisan 2015

IVME Projesi kapsamında Avrupa turuna çıkan Bolu Basını, Almanya'nın Honnover kentinde Alman Medya Şirketi Madsack’ı ...

IVME Projesi kapsamında Avrupa turuna çıkan Bolu Basını, Almanya'nın Honnover kentinde Alman Medya Şirketi Madsack’ı ziyaret etti. Muhteşem teknolojisi ile büyüleyen şirkette haber merkezi ve diğer birimlerde incelemeler yapıldı.

IVME Projesi kapsamında Hannover’daki meslektaşları ile bir araya gelen Bolulu gazeteciler, Alman medyasının yapısı ve işleyişi hakkında fikir sahibi oluyor. Medya şirketi Madsack Medya Grup’u ziyaret eden Bolu basınına şirket editörlerinden StefanieGollasch tarafından kısa bir brif verildi. Madsack’ın ülke çapında yayın yapan 16 gazeteye hizmet verdiğini belirten StefanieGollash, haberlerin toplanması, yorumlanması, mizanpajı ve basımı gibi bir çok hizmeti şirket olarak yerine getirdiklerini ifade etti. Her gün gazetelerin genel yayın yönetmenleri ile görüntülü online toplantı yaptıklarını söyleyen Gollash, toplantı sonunda ortaya çıkan ortak fikrin haber haline dönüştürüldüğünü ve editörlerin bunu gazetelerinde ister kendilerinin yolladığı formatta isterlerse de farklı şekilde kullanabildiklerini ifade etti.

Modern Haber Üssü

Bilgilendirme toplantısının ardından Madsack Medya Grup hakkında Bolulu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan StefanieGollasch, daha sonra Türk meslektaşlarına şirketi gezdirdi. 8. kattaki  haber merkezini gören Bolulu gazeteciler, teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı modern haber merkezinden oldukça etkilendi. Ziyaretin sonunda StefanieGollasch’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Bolu Basını, Gollasch’ı Bolu’ya davet ederek, Bolu Gazeteciler Cemiyeti rozeti hediye etti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.