VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan 2015

Bolu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıldönümü  coşkuyla kutlandı. Törenlerde öğrencilerin gösterileri beğeniyle ...

Bolu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıldönümü  coşkuyla kutlandı. Törenlerde öğrencilerin gösterileri beğeniyle izlendi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk tören Anıtpark'ta düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’nun iki öğrenci ile birlikte Anıt’a çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı ile Türk Bayrakları göndere çekildi. 

DANS GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

Anıt Park’taki törenin ardından 17 Temmuz Spor Salonu’nda yapılan törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutan Vekili Albay Hüseyin Aziz Çetinkaya, Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bu yıl hazırlayan 50. Yıl İzzet Baysal İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin programında  ilk olarak tüm öğrenciler adına Reyhan Sıla Erdoğan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Zeynep Öztosun isimli öğrenci tarafından okunan '23 Nisan' isimli şiir  ardından1. sınıf öğrencileri tarafından sergilenen dans gösterisi  seyircilerden  büyük alkış aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.