VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNTİHAR'IN DETAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI...

21 Nisan 2015

Bolu’da dün akşam saatlerinde meydana gelen intihar vakasının yeni bilgileri ortaya çıktı. Öğrenilen bilgiye göre ...

Bolu’da dün akşam saatlerinde meydana gelen intihar vakasının yeni bilgileri ortaya çıktı. Öğrenilen bilgiye göre beylik tabancasıyla intihar ettiği iddia edilen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek’in sağlık ekipleri gelmeden önce vücudunun serleştiği ve şiştiği öğrenildi. Bu bilgiye göre olayın gün içinde değil birkaç gün önce gerçekleşmiş olabileceği belirtildi.

Bolu Komanda Tugayı'nda görev yapan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek beylik tabancası ile geçtiğimiz gün kendini vurdu. Karamanlı Mahallesi, Arap Abdullah Sokak'ta bulunan evinde intihar ederek yaşamına son veren Kocazeybek’in neden intihar ettiği henüz bilinmezken olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde Uzman Çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek’in vücudunun sertleşerek şiştiğini tespit etti. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri gelirken, aynı apartmanın karşı dairesinde oturan kadın AİBÜ öğrencileri de fenalık geçirdi.

Olayın duyulması ile Bolu 2. Komanda Tugay Komutanlığında görevli çok sayıda subay ve uzman çavuş, mesai arkadaşlarının hayatını kaybettiği eve akın etti.

Sağlık ekiplerinin incelemelerine göre intihar olayının birkaç gün önce gerçekleşmiş olabileceği belirtilirken, Uzman Çavuş Kürşat Ziya Kocazeybek’in cansız bedeni Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak hem polis ekipleri hem de askeri personel inceleme başlattı.

Kaynak: Memleketim Bolu

2 yorum yapılmış
  • Osman Davut Dağdelen
    23 Nisan 2015 • 11:00
    SIZ NE BIR KAÇ GÜN ONCELIGINDEN BAHSEDIYORSUNUZ YA ADAM 2.3 SAAT ÖNCE KONUŞULMUS GORUSULMUS BIR ADAM ! GÜNDEM OLAY SAPTIRMANIN BIR MANASI YOK ! YAPACAKSANIZ EĞER BENİM KARDEŞİM ARACILIGI ILE DEGIL KIMIN ÜZERİNDEN YAPARSANIZ YAPIN ! BASLATMAYIN HABERLERINIZE DR KEYFINIZE DE !
  • Onuintaharetmeyeceginibilecekkadartaniyan
    21 Kasım 2018 • 13:58
    Kendisini intahar etmis olamaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.