VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZEL ÖĞRENCİLER VALİ'Yİ ZİYARET ETTİ...

20 Nisan 2015

Bolu Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Başkanı ZüriyeDoğanuz, Dağkent Zihinsel Engelliler Okulunda eğitim ...

Bolu Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Başkanı ZüriyeDoğanuz, Dağkent Zihinsel Engelliler Okulunda eğitim gören ve spor alanında ödüller alan öğrencileri ile birlikte Bolu Valisi Aydın Baruş'u ziyaret ettiler. 

Bolu Dağkent Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Başkanı Züriye Doğanuz, yurtiçinde ve yurtdışında yapılan engelli yarışmalarında başarılı olan yedi öğrenci ile birlikte Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.Vakıf üyeleri ve Okul yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vakıf Başkanı ZüriyeDoğanuz vakıf çalışmaları ve okulları hakkında Vali Baruş'a bilgiler aktardı.Bir çok yarışmada derece alan başarılı öğrencileri tek tek tebrik eden Vali Baruş, Antalya'da düzenlenen yarışmada uzun atlama dalında bölge 3'üncüsü olan ve hava muhalefeti nedeniyle madalyasını alamayan İlker Gören'e madalyasını verdi. Ziyaret sonunda misafirleri ile hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Baruş gelen tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve kendilerinden yarışmalarda yine başarı beklediğini dile getirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.