VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE 3-0 YEMİNİ...

19 Nisan 2015

İl Kültür Turizm Toplantı Salonu’nda yapılan Aday Tanıtım toplantısına Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, ...

İl Kültür Turizm Toplantı Salonu’nda yapılan Aday Tanıtım toplantısına Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekili ve 1. sıra adayı Ali Ercoşkun, Milletvekili ve 2. Sıra adayı Fehmi Küpçü, 3. Sıra Adayı Mehmet Emin Güz, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, İlçe Başkanları, Ak Partili Belediye Başkanları, Aday adayları Ali Coşkun, Adalet Karadayı, Ferudun Kaya ve çok sayıda partili katıldı. 

ADALET KARADAYI İLGİ ODAĞI OLDU 

Adalet Karadayı, üzerinde Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın resminin olduğu bir tişörtle geldi. Karadayı, toplantı boyunca hiç oturmadı. Sürekli tezahürat yapan Karadayı, salondakilerden de sık sık alkış aldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Coşkunyürek, 3 milletvekili alacaklarına olan inancının tam olduğunu söyleyerek herkese başarılar diledi. Coşkunyürek’ün ardından Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ile İl Genel Meclisi’nden ve Gençlik Kolları’ndan da birer temsilci konuşma yaptılar. 

“BAHARI GETİRME GÜNÜ BUGÜNDÜR”

Adaylar, konuşma yapmadan önce her birini tanıtıcı slaytlar izletildi. Sahneye ilk olarak 3. Sıra adayı Mehmet Emin Güz çıktı. Güz, “Asil milletimizin iradesinin tescillenmesi ve kurumsallaşması için son bir viraaj girmiş bulunmaktayız. Bu nedenle bu seçimdeki mücadele, çok daha çetin olacaktır. Öyleyse gün bugündür. Baharı getirme günü bugündür. O zaman karanlıktan aydınlığa çıkma ünü bugündür. Öylseyse bu sefer ve hatta sonsuza kadar bir kez daha yakın ampulleri, yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı. Güz’ün ardından kürsüye Milletvekili ve 2. Sıra Adayı Fehmi Küpçü çıktı. Küpçü, “Allah’a hamd olsun eğitimden sağlığa, sosyal hayata kadar bugün değişen, dönüşen bir ülke var. Biz siyaseten adalet adına bu kutlu yolda yola çıkarken bir muradımız vardı. 

“MİLLET EKSENLİ SİYASET”

 Biz bu coğrafyada kıymetli olmak istiyoruz. Başındaki baş örtüsüyle, Alevi kimliğiyle,Kürt kimliğiyle Türk kimliğiyle bu coğrafyada yaşamak istiyoruz. Biz milletimizi hakem tayin ettik, milletimizle beraber hareket ettik. Rabbimize hamd ediyorum; sadece eğitim alanında, sadece sağlık alanında bir değişim yaşanmadı. Sadece seçim zamanı değil, sadece adaylık döneminde değil, millet eksenli siyaset yapma noktasıdna 492 köyü, 8 ilçesini 3 beldesiyle Bolu merkezi teşkilatlarımızla dolaştık. Bundan sonra da dolaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

“BİRİMİZ ÜÇÜMÜZ DİYEREK ÇALIŞIYORUZ”

Sözü en son alan ise Milletvekili ve 1. Sıra adayı Ali Ercoşkun oldu. Ercoşkun, “Bu süreç, sadece Bolu’yu ilgilendiren bir süreç değil, sadece Türkiye’yi ilgilendiren bir süreç de değil; Filistin’den Suriye’ye, Kırım’a kadar tüm mzalumları ilgilendiren bir süreç. Tüm dünyada ekonomik kriz varken, nükleer tessi anlaşmalarını arka arkaya yapan, fazilerin yüzde 5’in altına düştüğü, 3. Havaalanıdnan 3. Köprü’ye, dünyanın imrendiği birçok projeye imza atan Türkiye’de bir anda bir düğmeye basıldı. Başbakanımız hiç kimseye eyvallah etmedi. Bunu sebei, sizin verdiğiniz destek, güç ve kuvvettir. Bugün Bolu’da inşallah seçim startını veriyoruz. Geçtiğimiz haftadan itibaren sahadayız. Tüm ilçelere ve beldelere kadar 1’imiz 3’ümüz diyerek, karış karış halkımızla buluşuyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. En önemlisi 7 Haziran’da yapılacak seçim. İnşallah sizin desteğiniz ile 3-0 yapacağız.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.