VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DAVA YİNE ERTELENDİ...

16 Nisan 2015

Geçtiğimiz yıl sokak ortasında hunharca öldürülen Bigem Çubukçuoğlu cinayeti davasından yine sonuç çıkmadı. Cezanın kesinleşmesini ...

Geçtiğimiz yıl sokak ortasında hunharca öldürülen Bigem Çubukçuoğlu cinayeti davasından yine sonuç çıkmadı. Cezanın kesinleşmesini bekleyen genç kızın yakınları, duruşmanın bir kez daha ertelenmesine isyan etti.

 

Duruşmaya Bigem Çubukçuoğlu’nun babası Tarık Çubukçuoğlu, ablası İrem Çubukçuoğlu Ramazan, yakın akrabaları, aile dostları ve Bigem’in çok sayıda arkadaşının yanı sıra MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan da katıldı. Sanık Ayşe Kalkan, daha önceki duruşmalarda olduğu gibi bugünkü duruşmaya da kaldığı cezaevinden görüntülü sistem aracılığıyla katılacaktı; fakat sistemde yaşanan teknik bir arızadan dolayı görüntü bağlantısı gerçekleştirilemedi. 

 

ZANLININ YAKINLARI İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT TUTTULAR

 Katil zanlısı Ayşe Kalkan’ı savunmak için Baro tarafından tayin edilen Avukat Mustafa Ayhan Atalay, geçirdiği ameliyat nedeniyle duruşmaya katılamadı. Kalkan’ın yakınları tarafından İstanbul Barosu’ndan Tahsin Bayraktar isimli bir avukat tutulduğu öğrenildi. Avukat Tahsin Bayraktar da duruşmaya mazeret sunarak katılmadı. Mahkeme heyeti, Bayraktar’ın mazeretini kabul etti. Duruşma, 14 Mayıs tarihine ertelendi. 

 

SALONDAN TEPKİLER GELDİ 

 

Şizofren hastası olduğu öne sürülen katil zanlısı Kalkan’ın, mevcut suçta cezai ehliyetinin tam olduğu yönündeki raporun, Adli Tıp Genel Kurulu’ndan Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’ne gelmesinden dolayı sonuç çıkması beklenirken, duruşmanın tekrar ertelenmesine maktulun yakınları isyan etti. Hakim, duruşmanın 14 Mayıs’a ertelendiğini söylediğinde salondan tepkiler geldi. Adliye önünde bir açıklama yapan Baba Çubukçuoğlu, bir sonraki duruşmada sonuç çıkmasını beklediğini söyleyerek “Bugün yine sonuç çıkmadı; ama bu kadının 14 Mayıs’ta görülecek duruşmada en ağır cezaya çarptırılmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: Bolu Gündem

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.