VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SANAYİ ESNAFI SİYAH ÇELENK BIRAKTI...

15 Nisan 2015

Bolu’da küçük sanayi sitesi esnafları Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın sanayi sitesinin taşınması ile ilgili olarak ...

Bolu’da küçük sanayi sitesi esnafları Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın sanayi sitesinin taşınması ile ilgili olarak kendilerine karşı tehdit vari ifadeler kullandığını iddia ederek, Bolu Belediyesi önüne siyah çelek bıraktı.

Öğle saatlerinde kepenklerini kapatan küçük sanayi esnafları, Bolu Demirciler Nalburcular ve Sanatkârlar Odası önünde toplanarak önce, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na (BESOB) ardından Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na giderek siyah çelenk bıraktı. Daha sonra Bolu Belediyesi önünde toplanan esnaflar, üzerine “ Ne siyasetçi ne de muhalefetiz, sadece mağdur ve tehdit edilen esnafız” yazılı siyah çelengi belediye önüne bıraktı.

Yazılı olarak dağıttıkları basın bildirisinde,

4 yıldan bu yana Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından bir belediye başkanına yakışmayan ve tehdit vari açıklamalar neticesinde bu eylemi gerçekleştirdiklerini ifade eden sanayi esnafı bildiride; “ 4 Yıldan bu yana Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından bir belediye başkanına yakışmayan, bizlere yönelik yapılan tehdit vari açıklamalar neticesinde Sanayi Esnafları olarak tepkimizi ve bu oluşumun karşısında olduğumuzu göstermek amacı ile Bolu Belediyesi binası önüne siyah çelenk bırakarak Belediye Başkanımızı kınıyoruz. Bizler 2011 yılında yine başkanımızın tehditkâr açıklamalarıyla bu oluşuma gönülsüz olarak, baskı altında katılmıştık. Kendi aramızda birlik ve beraberliğimiz yoktu. Buradan başkana çok teşekkür ediyoruz. Bizleri birlik ve beraberlik içinde olmaya ve aynı şekilde düşünmeye zorlayıp bir araya getirdiği için. Sanayi sitesi 600 den fazla esnafın işyeri sahibi olduğu, kişisel olarak mücadele yapılmayan bir topluluktur. Biz sanayi esnafları olarak hiçbir tehdide boyun eğmeyiz. Bizim üzerimizden bugüne kadar rant sağlanmıştır ve bu rant bazılarının hoşuna gitmiş olmalıdır ki, çalınan paraların, faizlerin, alınan icralı arsaların, kazanılan davalardan çıkan sonuçlarda ortada iken, bir görevi kötüye kullanma var iken, bir belediye başkanı tehdit edeceği yeri karıştırmış olmadı, yada bu işte ki beceriksizliğini kapatma çabası içindedir. Hesap sorup tehdit edeceğin yer BESOB dur. Tüm Bolu halkı görecek ki ilerleyen günlerde eski proje iptal edilecek ve yeni bir oluşum, yeni kişiler devreye sokularak esnaf yine yerinden edilmeye çalışılacaktır. Bolu sanayi sitesi bizim evimizdir. Amaç mevcut sanayi sitesinin yerini ele geçirmektir. Sanayi sitesi bizimdir ve bizim kalacaktır.” İfadelerine yer verdi. Esnaflar daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.