VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTILAR

15 Nisan 2015

AK Parti Bolu Milletvekili Adayları, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Ankara ...

AK Parti Bolu Milletvekili Adayları, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Ankara Arena’da düzenlenen programda kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti, Ankara'da düzenlenen tören ile 25. Dönem Milletvekili Adaylarını tanıttı. Ankara Arena’da yapılan aday tanıtım töreninde Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz'de diğer adaylar gibi sahneye çıkartılıp Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı.Platformda Bolu heyeti ile kısa süre sohbet eden Davutoğlu, Bolu’dan rekor beklediğini ve teşkilatlara güvendiğini bir kez daha ifade etti. İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve adaylar ise, 7 Haziran'a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade ederek 2011'de kaybedilen bir milletvekilini geri alacaklarının sözünü verdiler.

BOLU TEŞKİLATLARI YALNIZ BIRAKMADI

Sabahın saatlerinde on dört otobüs ve çok sayıda özel araçla Başkent'e giden Bolu teşkilatı da görücüye çıkan 3 adayı yalnız bırakmadı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel kendilerine ayrılan bölümde programı takip ederken; diğer belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili Arena Spor Salonu tribünlerindeki yerini alarak milletvekili adayları Ercoşkun, Küpçü ve Güz'e destek verdi, Başbakan Davutoğlu'na sevgi gösterilerinde bulundu. Öte yandan, üç adayın hafta sonu Bolu'da yapılması planlanan program ile Bolu halkının ve il ilçe teşkilatların karşısına çıkması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.