VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'YA TELEFERİK MÜJDESİ...

14 Nisan 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yerel seçimler öncesi en önemli vaatlerinden olan Gölcük’e teleferik yapımı ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yerel seçimler öncesi en önemli vaatlerinden olan Gölcük’e teleferik yapımı işinde ihale aşamasına gelindi.

Başkan Yılmaz, Teleferik hattıyla ilgili yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada, Gölcük’ün, yaz kış ziyaretçi çektiğini belirterek, “Allah, her yeri güzel yaratmış ama burayı bir başka güzel yaratmış. Onun için hem dünyadan hem de Türkiye'den herkesi tabiatın kalbi olan Bolu'ya, Bolu'nun da kalbi olan Gölcük'e davet ediyoruz. Doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'nı dünya turizmine açmak istiyoruz. Gölcük Tabiat Parkı'nda, her şeyi doğal malzemelerle yapmaya gayret ediyoruz. Masaları, özel kesilmiş meşe ağaçlarından yaptık. Ziyaretçilerin yaz ve kış ateş yakabilecekleri dinlenme alanları oluşturmaya çalıştık. Parkta doğal olmayan hiçbir şeyi barındırmayacağız. Ziyaretçiler, tabiatın ve havanın hazzını çıkaracaklar. Gölcük'ün üstüne değil, alt kısmındaki ormanda küçük ve modern bir otel yapmayı planlıyoruz. Ayrıca, Gölcük'e teleferikle çıkılmasını sağlayarak, buraya araç gelmesini de engellemek istiyoruz. Bu bütünlük sağlanırsa, birinci kademe olarak teleferik Gölcük'e, ondan sonra Aladağlar'a, en son Kartalkaya'ya doğru gidecek. Bu hattı gelecekte planlamak durumundayız.” demişti. Çalışmayla ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Bolu Ekspress

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.