VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ’DE SULAR DURULMUYOR...

13 Nisan 2015

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde PKK sempatizanlarının saldırıları sürüyor. AİBÜ Rektörülüğü ve Emniyet teşkilatının duyarsız kaldığı ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde PKK sempatizanlarının saldırıları sürüyor. AİBÜ Rektörülüğü ve Emniyet teşkilatının duyarsız kaldığı saldırılar sonrası açıklamalarda bulunan AİBÜ Türk Topluluğu Başkanı Furkan Şahintürk, “Bu saatten sonra hiçbir güvenlik gücü tanımaksızın nefsi müdafa hakkımızı en sert şekilde kullanacağız. Kimse bu okulda Ülkücü öğrencilerin eğitim-öğretim hakkına kast edecek kadar densizlik yapamaz. Aksi taktirde gereken cevap, gerektiği şekilde verilecektir. Gerektiğinde Fırat olur akarız, hepsini sularımızda boğarız” dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Fırat Çakıroğlu isimli öğrencinin PKK sempatizanları tarafından öldürülmesinin ardından, AİBÜ’de yaşanan kavgalar Bolu kamuoyunu huzursuz ediyor. PKK sempatizanlarının iki üniversite öğrencisine kampüs de saldırması sonrası ise gözler AİBÜ’ye çevrilmiş durumda. Üniversitede PKK sempatizanlarının saldırıları sonrası açıklamalarda bulunan AİBÜ Türk Topluluğu Başkanı Furkan Şahintürk’ün açıklamalar ise AİBÜ’de neler oluyor dedirtecek şekilde.

“FIRAT OLUR AKARIZ, HEPSİNİ SULARIMIZDA BOĞARIZ”

AİBÜ Türk Topluluğu Başkanı Furkan Şahintürk yaptığı açıklamada üniversite kampüsünde yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, “Bu gün Abant İzzet baysal Üniversitesinde söz de öğrenci olan PKK sempatizanları tarafından 2 vatansever ülkücü kardeşimize saldırı girişiminde bulunulmuştur. Daha önceleri defalarca okul yönetimini ve emniyet güçlerini uyarmamıza bu boş vermişliklerden vazgeçilmemiş ve yine de hor görülen Türk Milliyetçileri olmuştur. Her vize ve final dönemi aynı sıkıntıların baş vermesine rağmen hiçbir güvenlik önleminin alınmaması artık bizler için bir art niyet arz etmektedir. Bu zamana kadar ülkücüler vakur duruşunu bozmamış ve kendine yakışanı yapmıştır. Bu saatten sonra bir Türk Milliyetçisinin kılına dahi zarar gelmesi demek bunun bedellerinin en ağır şekilde ödettirilmesi demektir. Bu okul yönetimine ve emniyete son kez ihtarımızdır. Bu saatten sonra hiçbir güvenlik gücü tanımaksızın nefsi müdafa hakkımızı en sert şekilde kullanacağız. Kimse bu okulda Ülkücü öğrencilerin eğitim-öğretim hakkına kast edecek kadar densizlik yapamaz. Aksi taktirde gereken cevap, gerektiği şekilde verilecektir. Gerektiğinde Fırat olur akarız, hepsini sularımızda boğarız” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.