VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

10 Nisan 2015

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, play-off yarı final ikinci maçında grubunun güçlü rakiplerinden Rota Koleji’ni ...

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, play-off yarı final ikinci maçında grubunun güçlü rakiplerinden Rota Koleji’ni 3-0’lık net skorla yenerek adını finallere yazdırdı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün oynadığı maç ile finallere gitmeyi ilk garantileyen takım oldu ve grubunda liderliğini sürdürdü. Bolu Belediyespor, önümüzdeki hafta İstanbul’da oynanacak olan final maçlarında Bolulu sporseverlerden destek bekliyor.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, bugün Bursa Cengiz Göllü Spor salonunda play-off yarı final ikinci maçında Rota Koleji ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen yeşil-beyazlılar salondan 3-0’lık net skorla ayrıldı. Cengiz Göllü spor salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, Yönetim Kurulu üyesi Naim Ayhan ve Burak Balaban izledi.

BİRİNCİ SET

Maça istekli ve arzulu başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, Ceren ile arka arkaya kazandığı sayılarla 4 sayı öne geçti. Bunun ardından Rota Koleji biraz kıpırdamaya başlasa da ilk teknik molaya yeşil-beyazlı temsilcimiz 8-6 önde girdi. Molanın ardından manşet almakta zorlanan Rota Koleji karşısında rahat bir oyun sergileyen Bolu Belediyespor, ikinci teknik molayada 16-13 önde girdi. Bu setin son bölümünde bir anlık konsanterasyon eksikliği yaşayan yeşil-beyazlılar rakibin bloklarını geçmekte zorlanınca ardaki fark kapandı. Bir ara kafa kafaya giden maçın son bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan Bolu Belediyespor bu seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SET

Karşılaşmanın ikinci setinde ilk seti kazanmanın avantajı ile başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz arka arkaya aldığı sayılarla 3 sayı öne geçti ve ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu devam ettiren Bolu Belediyespor, ikinci teknik molayada önde giren taraf oldu (16-14). Maçın ikinci setinin son bölümü yine ilk setteki gibi nefesleri kesti. Aradaki farkı kapatan Rota Koleji, bir anda maça ortak olmak istesede tecrübeli hoca Gökhan Çokşen mola alarak son taktikleri oyuncularına verdi. Molanın ardından tekrar toparlanan yeşil-beyazlılar bu setide 25-22 kazanarak skor 2-0 yaptı.

ÜÇÜNCÜ SET

Maçın son setinde temsilcimiz Bolu Belediyespor, maça iyi başlayan taraf oldu ve ilk teknik molaya önde girdi. (8-7) Molanın ardından etkili oyununu devam ettiren yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, rakibini bloklarla durdurdu. Aliona, Deniz, Ayşe ve Bahar ile sayılar kazanmaya devam eden yeşil-beyazlı temsilcimiz ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Maçın son bölümünde yine nefesler tutulurken, bir anlık konsantre eksikliğinden Rota Koleji aradaki farkı kapattı ve durum 23-22 oldu. Burada mola alan Gökhan Çokşen, oyuncularına ne yapmaları gerektiğini söyleyerek oyun devam etti. Bolu Belediyespor kazandığı iki sayı ile seti 25-22 kazandı ve maçıda 3-0 kazanarak adını finallere yazdırdı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Cumartesi günü saat 13:00’de Salihli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.