VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ KARABEL AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

10 Nisan 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yoksulluk içinde yaşayan ve Bolu Valisi Ayın Baruş’un talimatı sonrasında ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yoksulluk içinde yaşayan ve Bolu Valisi Ayın Baruş’un talimatı sonrasında başka bir konuta taşınan Karabel ailesini ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çaresiz aileyi dinlerken duygu dolu anlar yaşadı. Yılmaz, aileye giyim ve gıda yardımında bulundu.

Aşağısoku Mahallesi’nde iki göz odada yaşam mücadelesi veren Yetiş Karabel ve ailesi Bolu Valiliği’nde gelen yardımlar sonrasında az da olsa nefes aldı. Kanser hastası eşi ve 3 çocuğuyla yaşayan Yetiş Karabel’i ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ailenin düzenli bir şekilde kıyafet ve günlük yemek ihtiyaçlarının Bolu Belediyesi tarafından karşılayacaklarını söyledi. Yılmaz, ailenin küçük yaşlardaki üç çocuğunun da okul hayatları boyunca ihtiyaçlarının karşılanacağını taahhüt etti.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu ise, aile bireylerinin tedavileri ile yakından ilgileneceklerini bildirdi.

2 yorum yapılmış
  • Fuat BAYRAMOĞLU
    10 Nisan 2015 • 20:59
    Adamsın Başkan. Adamın dibisin. Eshab-ı Kiram Gibisin. İyi ki varsınız. İyi ki basınımız da var. Allahüteala Sizlerden razı olsun
  • Fuat BAYRAMOĞLU
    10 Nisan 2015 • 21:01
    Adamsın Başkan. Adamın dibisin. Eshab-ı Kiram Gibisin. İyi ki varsınız. İyi ki basınımız da var. Allahüteala Sizlerden razı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.