VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İLÇELERDEN YÜZDE 90 OY ALACAĞIZ"

9 Nisan 2015

AK Parti Bolu Milletvekili ve 2. sıra adayı Fehmi Küpçü, ilçelerde yüzde 90 oranında oy ...

AK Parti Bolu Milletvekili ve 2. sıra adayı Fehmi Küpçü, ilçelerde yüzde 90 oranında oy alacaklarını söyledi. Küpcü, "Süslü laflarla biz halkımızı kandırmadık, kandırmayız. Bizim bu milletle gönül bağımız var. Bölgemizde yüzde 90 oranında bir oy hedefimiz var" dedi.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde büyük bir rekora imza atarak, ilçelerden yüzde 90 oranında oy almayı hedeflediklerini belirten Küpçü, “ Halkın teveccühü ile yeniden 3-0 yapacağız. Biz hiçbir zaman kısır tartışmaların odağında olmadık. Hiçbir zaman boş laf üretmedik. Bizim sevdamız Türkiye sevdasıdır. Bizim sevdamız bu halka hizmet etmektir. Kadirşinas halkımız elbette ki bunu görüyor. Süslü laflarla biz halkımızı kandırmadık, kandırmayız. Bizim bu milletle gönül bağımız var. Bölgemizde yüzde 90 oranında bir oy hedefimiz var. Allah nasip ederse bu hedefimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“ÖZNEMİZ MİLLET”

Bolu'daki diğer partilerde yaşanan farklı seslere değinen Küpçü, "Diğer partilerde yapılan ön seçimlere itiraz edenler oldu. Sıralamadaki yerini beğenmediği için istifa edenler oldu. Ama Ak Parti işte o farkındalık üzerine siyaset yaptı. Bizim öznemiz millet, bizim bir davamız var. Biz siyaseti bir terfi makamı olarak görmedik, hiçbir zaman da görmeyeceğiz. Biz aklıselim olarak, milletimizle yolumuza dün olduğu gibi bugünde devam edeceğiz. İnşallah 7 Haziran'da da neticenin ve akıbetin hayır olacağını düşünüyorum. Kaldı ki ben Mehmet Emin Güz başkanımın müthiş pozitif bir enerji verdiğini düşünüyorum sıralama neticesinde. İnşallah Bolu'muza 3-0 olup, Yeni Türkiye noktasında yolumuza devam edeceğiz" dedi.

2 yorum yapılmış
  • tespitçi
    9 Nisan 2015 • 05:51
    Alırsınız %90'ı.
  • MURAT YAMAN
    9 Nisan 2015 • 07:26
    Hayatınız yalan yılardır taşeron işçilerine verilen hiç bir netiçe olmadı.belediyedeki taşeronları ve tüm taşeron işçiden sizlere ahı yerde kalmaz inşallah.hep kandırdınız.sözünü tutmayan çalışma bakanınız ve akp.sözünde durmayan Partiye oy yok bu böyle bilinsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.