VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LEYLEKLER GELDİKLERİNE BİN PİŞMAN OLDULAR

9 Nisan 2015

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU  FOTOĞRAFLAR: Oğuz AKYÜZ Bolu’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırarak ...

HABER: Ufuk ÇİLESİZOĞLU  FOTOĞRAFLAR: Oğuz AKYÜZ

Bolu’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini artırarak devam etti. Kent merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaştı. Bolu Dağı’nda ulaşım kapanma noktasına geldi.

 Gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sabah saatlerinde etkisini artırarak devam etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde 20 santimetreye kadar ulaştı. Araçlar karla kaplı yollarda ilerlemekte güçlük çekerken, ulaşım olumsuz etkilendi. Bolu Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri, kaldırımlarda ve ana arterlerde kar kürüme çalışması yaptı. Bahar nedeniyle yuvalarına dönen leylekler ise yoğun kar yağışından etkilendi.

BOLU DAĞI FELÇ OLDU

İstanbul Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı sonrasında ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Bolu Dağı’nda yoğun kar yağışı ulaşımı etkiliyor. 9 Nisan’da yağan kar yağışı sürücüleri şaşkına çevirirken, Bolu Dağı beyaza büründü. Etkili olan kar yağışı sonrasında karayolları ekipleri tuzlama ve kürüme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kar yağışının gün boyunca devam edeceği ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.