VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'A HAKARET İDDİASIYLA İFADESİ ALINDI

8 Nisan 2015

Komünist Partisi (KP) Bolu İl Başkanı Davud Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla ...

Komünist Partisi (KP) Bolu İl Başkanı Davud Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla ifadesi alındı. Ergün, twitter adresinden yazdığı mesaj sonrasında savcılık tarafından ifadeye çağırıldı.

Komünist Partisi İl Başkanı Davut Ergün’ün, twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ithafen yazdığı “Bizde size hırsız, katil Erdoğan derler, siz de bize ancak ‘çapulcu’ derler ve Sen kendini dünya lideri(!) olarak görürsün, halkın sana ancak hırsız, katil Erdoğan der” mesajından dolayı Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında dava açıldı. 

“BASKI, ZULÜM, SÖMÜRÜ”

Davut Ergün, savcılığa giderek ifade verdi. İfadesinin ardından serbest bırakılan Ergün, “Ülkedeki korku ve sindirme davalarından biri de Cumhurbaşkanlığına hakaret iddiasıdır. Buna benzer davalar ülkenin her yerinde açılmaktadır. Böylelikle siyasi iktidara yönelen muhalefet sindirilmek istenmektedir. Suskun bir toplum yaratmak ve bunun üzerinden iktidarlarını sürdürmek istemektedirler. Bu dava benim şahsıma açılmış bir dava değil, muhalefetin tüm unsurlarına göz dağı vermeye çalışılan bir davadır. Bütün bu çabalar yetersiz kalmakta ve toplumda AKP iktidarına karşı ciddi bir karşı geliş ve duyarlılık oluşmaktadır. Baskı, zulme ve sömürüye dayanan bütün iktidarlar yıkılmaya mahkumdur” dedi.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.