VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN, AK PARTİ LİSTESİNİ DEĞERLENDİRDİ

7 Nisan 2015

CHP Bolu Milletvekili adayı Tanju Özcan, AK Parti’nin aday listesinin açıklanmasının ardından www.ozgurbolu.com’a konuştu. Özcan, “Samimi ...

CHP Bolu Milletvekili adayı Tanju Özcan, AK Parti’nin aday listesinin açıklanmasının ardından www.ozgurbolu.com’a konuştu. Özcan, “Samimi olarak konuşmak gerekirse bu kez CHP’den Ankara’ya giden tek vekil ben olmayacağım. Yusuf Renkli’yle birlikte Ankara’ya gideceğiz. AKP Genel Merkezi bana liste yap deseydi bu şekilde yapardım” dedi.

AK Parti'de Ali Ercoşkun, Fehmi Küpcü ve Mehmet Emin Güz’ün aday gösterilmesinin ardından konuşan CHP Bolu Milletvekili adayı Tanju Özcan, “Aslında AKP listesine yorum yapmak istemiyorum. Samimi olarak konuşmak gerekirse, bu sefer Ankara’ya giden tek milletvekili ben olmayacağım. AKP Genel Merkezi bana liste yap dese bu şekilde yapardım. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu. “

“FATİH METİN İYİ ARKADAŞIMDI”

Fatih Metin’e üzüldüğünü ifade eden Tanju Özcan, “Fatih Metin benim mecliste çok yakın çalıştığım bir arkadaşımdı. AKP’de siyaset yapan en başarılı ve deneyimli siyasetçiydi. Bolu açısından birinci sırada Fatih Metin’in olmasını isterdim” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • gariban
    7 Nisan 2015 • 11:30
    tanju bey konuşursan kaybedersin.kaybettirirsin .çünkü boluda rüzgar senden yana esmeye başladı.seçmen böbürlenenleri sevmez.şaka yapabilir.zafer sarhoşu olma.alçak gönüllü ol.şu an halkın içinde olki arkandakileride götür.
  • Hasan Bayramoğlu
    7 Nisan 2015 • 11:00
    Korkunun ecele faydası yok sayın Özcan.Bir önceki seçimlerde Sayın Murat Yapıcının ve Mehtap hanım sayesinde meclise gittin.Bu sefer böyle bir şansın yok.Söz verdiğin gibi siyaseti bırakman gerekecek.Tabi o söz başka bir yerden çıkmadı ise...!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.