VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UMUT ORAN LİSTE DIŞINDA KALDI

7 Nisan 2015

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu, Boluluların yakından tanıdığı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ESKİ Meclis Başkanı ...

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu, Boluluların yakından tanıdığı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ESKİ Meclis Başkanı Umut Oran’ı liste dışı bıraktı. Milletvekili listesinde yer alamayan Oran, “Şaşırdım” ifadesini kullandı. CHP'de Hüseyin Aygün, Kamer Genç ve Sabahat Akkiraz yeniden aday yapılmayacak 82 milletvekili arasında kaldı.

Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi, listelerin verilmesinin son günü olan 7 Nisan öncesi adaylarının tamamını belirledi. Alınan kararlar da bir çok sürpriz yer alırken Boluluların yakinen tanıdığı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eski Meclis Başkanı Umut Oran liste dışı kaldı. Milletvekili adayı olarak gösterilmemesini değerlendiren Oran, “Şaşırdım” diye değerlendirdi. Oran partisi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

ADAY YAPILMAYAN VEKİLLER

Kılıçdaroğlu'nun listesinde, kontenjandan aday olan İstanbul Milletvekilleri Faik Tunay, Müslüm Sarı, Aydın Ayaydın, Ali Özgündüz, Umut Oran, Ankara Milletvekili Sinan Aygün ve Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, Ali Demirçalı, Refik Eryılmaz, Ayşe Eser Danışoğlu, Hüseyin Aygün, Kamer Genç, Güldal Mumcu ve Sabahat Akkiraz'ın da aralarında bulunduğu 82 milletvekili yer almadı. PM'de adaylaştırılması beklenen Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya da listelerde yer bulamadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.