VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ BARUŞ YARALI SAĞLIKCILARIN YANINDA...

4 Nisan 2015

Bolu Valisi Aydın Baruş, trafik kazası sonucu yaralanan 112 Acil Servis çalışanlarını ziyaret ederek, geçmiş ...

Bolu Valisi Aydın Baruş, trafik kazası sonucu yaralanan 112 Acil Servis çalışanlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. TIR'ın çarpması sonrasında yaralanan 112 sağlık çalışanlarının sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde meydana gelen bir trafik kazasında yaralananlara müdahale etmek üzere olay yerine giden 112 Acil Servis Ambulansı TIR ile çarpmış ve sağlık ekibinde görev yapan 2 personel yaralanmıştı. Bolu Valisi Aydın Baruş yaralı Sağlık personeline geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Köroğlu Devlet Hastanesi’ne gitti.

Vali Baruş’un hastane ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ile Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Kamil Gürel hazır bulundu. Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek onlarla yakından ilgilenen Vali Baruş, "Yapacağımız bir şey olursa her zaman yapmaya hazırız. Her zaman sizlerin yanındayız. Kızımızı iyileştikten sonra da Valiliğe muhakkak bekliyorum. Tekrar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin" dedi. Daha sonra Yoğun Bakım Servisinde müşahede altında tutulan Ambulans Şoförü Ayhan Yıldırım’ı ziyaret eden Vali Baruş, Yıldırım’ın durumu hakkında da bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

1 yorum yapılmış
  • sağlıkçı
    3 Nisan 2015 • 11:00
    Müdürüm ambulansın durumunu sorsaydın.Malum freni tutmayan ambulanslar personel sen daha değerli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.