VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYAHAN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU...

3 Nisan 2015

Türk müziğinin acı kaybı. Büyük usta Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan'ın hayatını kaybettiği haberini ilk olarak ...

Türk müziğinin acı kaybı. Büyük usta Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan'ın hayatını kaybettiği haberini ilk olarak şarkıcı Suat Suna duyurdu.Yumuşak doku kanseri tedavisi gören efsane sanatçı Kayahan yoğun bakımda tedavi görüyordu.

 

Büyük Usta Kayahan, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Kayahan, uzun süredir amansız hastalıkla boğuşuyordu.

Yumuşak doku kanserine yakalanan ve kemoterapi gören Kayahan, 23 Mart'ta hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sanatçı, durumunun kötüleşmesi üzerine 25 Mart'ta yoğun bakıma alınmıştı. Kayahan'ın ölüm haberinin ardından sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Suat Suna twitter hesabından "Bugün kara bir gün... Ben ikinci babamı kaybettim, Türkiye de Büyük Usta'sını... Rahat uyu Kayahan Abi. Unutulmayacaksın..." diye yazdı.

KAYAHANIN ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANDII

 

Kayahan’ın ölümüyle ilgili hastaneden yapılan açıklamada, Kayahan’ın hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

 

KAYAHAN'IN HASTALIĞI NEYDİ?

 

İlk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, Üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.