VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ TANJU ÖZCAN BU KONUDA ÇOK İDDİALI...

2 Nisan 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin geçtiğimiz Ocak ayında çıkardığı yılbaşı özel sayısında ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin geçtiğimiz Ocak ayında çıkardığı yılbaşı özel sayısında yaptığı, “AKP Bolu’da 3 milletvekili çıkarsın, siyaseti bırakırım” şeklindeki açıklamanın halen arkasında durduğunu söyledi. Özcan, "Ben olduğum müddetçe Bolu’da AKP’nin 3 milletvekili çıkarma şansı yok" dedi.

 CHP’de yapılan önseçim ile CHP Bolu 1’inci Sıra Milletvekili Adayı olmaya hak kazanan Özcan, geçmişteki bu açıklamalarının kendisine sorulması üzerine, artık CHP milletvekili adayı olduğunu ve Ak Parti’nin Bolu’da 3-0 yapma imkânının kalmadığını iddia etti. “Ben olduğum müddetçe Bolu’da AKP’nin 3 milletvekili çıkarma şansı yok. Çıkarsınlar, siyaseti bırakırım” diyen Özcan, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Kime kimseyi kandırmasın, benim siyasette olduğum müddetçe AKP’nin bu hayali gerçekleştirme şansı yok. Çıkarsınlar, siyaseti bırakırım dedim. Bu sözümün de arkasındayım. Bana bu sözün gereğini yaptıracak AKP’de bir siyasetçi göremiyorum. Hodri meydan, ben hazırım. 7 Haziran’da ben inanıyorum ki, iki milletvekili çıkaran taraf bu kez AKP değil, CHP olacak. Hedefimiz Bolu’da en az iki milletvekili çıkarmak. Bunda da iddialıyım. AKP’li siyasiler 3-0 hayaliyle seçmenleri kandırmasın, havanda su dövmeye kalkışmasın” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Ali kara
    1 Nisan 2015 • 11:00
    Tanju bey doğru söylüyorsunuz Akp bu yalanlara dolanlara rağmen oy alıyor ve anlaşılıyor ki burdan insanlar hırsızlığa,arsızlığa göz yummuş demektir.Ülkede müslümanım diyeceksin ama alttan malın iyisini paranın iyisini götüreceksin.Böyle bi ülkede yaşıyoruz.Ülke resmen Akp ve diğerleri diye ikiye ayrıldı.Artık bu halkımızın hırsızlara dur demesi gerekecek.
  • Ali kemal
    1 Nisan 2015 • 11:00
    Tanju bey kılıçdaroğlu yerini değiştirmeli bence artık bütün chp'liler bu kanatta artık.Akp'yle kaç sefer yarışa girdi hepsini kaybetti.Akp'yle yarışa girmek bence MUHARREM İNCE'YE yakışır.MUHARREM İNCE CHP'nin başkanı olmalı oy oranını artırır bu Kemal kılıçdaroğlu bırakmalı başkanlığı...
  • gandi
    3 Nisan 2015 • 05:00
    hele sen yeter ki bırak biraz da olsa partimize huzur gelsin bıktık senden gençlik olarak...
  • birisi
    3 Nisan 2015 • 06:46
    Tanju Özcan biliyor başına geleceği.Zaten bırakacak siyaseti.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.