VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜZ'DEN YIKILMAZ'A ABİ NASİHATI!

2 Nisan 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’a verdi ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’a verdi veriştirdi. Güz, Yıkılmaz’a ağabey nasihatinde bulunduğunu söyleyerek, “Dikkat et, Tanju abin koltuk değneklerini her an altından çekebilir” dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, kendisi hakkında çeşitli söylemlerde bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güz, yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz günlerde aday adaylığım sürecinde verdikleri emeklere teşekkür mahiyetinde basın mensuplarıyla bir kahvaltıda buluştuğumuz sırada, bir basın mensubu arkadaşımızın “ Tanju Özcan Bey’in genel seçimlerdeki hedeflerinin 2-1 olduğu yönündeki ifadelerini nasıl değerlendirdiğimi sorması üzerine “ bu sorunun muhatabının esasen CHP’nin 3. Sırasındaki milletvekili aday arkadaş olduğunu, kendisinin konu mankeni olarak mı görüldüğünü, bizim hedefimizin ise 3-0 olduğunu belirtmiştim” dedi.

“ SİYASETTE GELMİŞ VE GELEBİLECEĞİ EN YÜKSEK MAKAM”

Hüseyin Yıkılmaz’ın siyasette gelmiş ve geleceği en yüksek makama Tanju Özcan’ın koltuk değnekleriyle geldiğini belirten Güz, “ Burada Tanju Özcan Bey’in beyanını yorumladığımız halde Hüseyin Yıkılmaz durumdan vazife çıkarıp hazırola geçerek tekmil vermiş. Haksızda sayılma, zira siyasette gelmiş ve gelebileceği en yüksek makama her zaman Tanju Bey’in koltuk değnekleriyle geldiğini, Tanju Bey koltuk değneklerini altından çeker çekmez, bir dönem yerel seçimleri eline yüzüne bulaştırmak suretiyle gerçekleştirdiği kısa süreli il başkanlığından tepe taklak düştüğünden beri hiç unutamamıştır. O yüzden merkez ilçe başkanlığına sımsıkı yapışmanın gereklerini yerine getirdiğinden ipe sapa gelmez laflarını çok görmüyorum” diye konuştu.

“ PARTİSİNE YA DA PARTİLİSİNE SALDIRMAK CESARET DEĞİL”

Yıkılmaz’ın ne dediğini bilmemek yüzünden sürekli hapis cezaları aldığını söyleyen Güz, “Ön seçimlerde bir aday adayının yakınlarına saldırdığı için kendisini çok cesur görerek beni korkaklıkla suçladığından, bir kısım öğüt babında, partisine ya da partililerine saldırmanın adının cesaret olmadığını gene de söylemek istedim. Ama cesaretli olduğunu göstermesinin başka yolarlı da yok değil. Mesela kendisi önümüzdeki seçimlerde bir milletvekilliğine ya da belediye başkanlığına aday adayı olursa bu bir cesaret örneğidir. Kendi yazısında beyan ettiği gibi benim gibi çıktığı her yarışta birinci olmasına da gerek yok. Sadece bir kez birinci de değil beşinci olabilirse (koltuk değneğiyle de olabilir bunu da kabul edeceğim) siyasetteki rüştünü kanıtlamış olur” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.