VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KİTAP OKUMAK GÜZEL ŞEY...

1 Nisan 2015

Bolu İl Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen Kitap Okuma Haftası etkinliğinde vatandaşlar kendilerine hediye edilen kitapları, banklarda ...

Bolu İl Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen Kitap Okuma Haftası etkinliğinde vatandaşlar kendilerine hediye edilen kitapları, banklarda oturarak okudu. Etkinlikte kitap okumanın önemine dikkat çekildi.

51. Kütüphaneler Haftası nedeniyle, Bolu Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Bolu İl Halk Kütüphanesi tarafından sergilenen kitaplar vatandaşlara hediye edilirken, kitapseverler kent meydanında açık havada kitap okumanın keyfini çıkardı. Bolu İl Halk Kütüphanesi Müdürü Cemil Şahiner, yoldan geçen vatandaşlara kitap okumaları için tavsiyelerde bulunurken, toplumda kitap okumanın, yazmanın ve düşünmenin önemini gündeme getirmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve düzenleyeceklerini söyledi.Toplumda okuma oranının düşük olduğuna dikkat çeken Şahiner, "Okuma konusunda, iyiye doğru bir gidiş söz konusu ama henüz istenilen seviyede değil. Biz çok daha renkli, çok daha güzel kalabalıklar bekliyorduk. Ama yine de her zaman için umudumuz var" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.