VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'HER ÖNÜNE GELEN MHP'DEN ADAY OLAMAZ'

1 Nisan 2015

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylığından istifa eden ve yönetimin ...

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylığından istifa eden ve yönetimin topa tutan açıklamalara imza atan Hasan Dinç ve Fikret Yılmaz’a tepki gösterdi. İstifaları teşekkürle karşılayan Aydın, "Her önüne gelen MHP’den aday olamaz. Bu koltukta olduğum sürece bu seçimi sabote ettirmeyeceğim” dedi

Mehmet Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi Bolu il Teşkilatı olarak bütün adaylarımıza aynı mesafede olduğumuzu öncelikle camiamıza ve kamuoyuna duyurduk. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı olmak, hizmete ve fedakarlığa talip olmaktır. Dolayısıyla böyle bir siyasi harekette milletvekili aday adayı ve milletvekili adayı olmak, bir sorumluluk ve bedel gerektirmektedir. Kişisel hırsları tatmin ya da reklam aracı olarak kullanılmamalıdır, kullanılamaz. Öncelikle partimizden milletvekili aday adayı olma cesaretini gösteren tüm arkadaşlarımıza Bolu kamuoyu önünde teşekkür ediyorum. Partimizden aday adayı olmuş fakat Bu zorlu yürüyüşte bize ayak uyduramayacağı kanaatiyle aday adaylığından çekilmiş olan arkadaşlarımıza da anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

 “HER ÖNÜNE GELEN MHP’DEN ADAY OLAMAZ”

 Aydın, ayrıca, “Milliyetçi Hareket Partisinden önüne gelen aday adayı olamaz. Burası herhangi bir dernek, herhangi bir cemiyet ve ya kulüp değildir. Burası yarım asır Türk Milletinin geleceğinde önemli roller üslenmiş ülkücü hareketin temsil edildiği bir yerdir. Burada temsil noktalarına aday olanlar geçmişi temiz, hiçbir zigzağı olmayan davasına en iyi şekilde temsil eden aday olmalıdır” ifadelerini kullandı.

“BU KOLTUKTA OLDUĞUM SÜRECE BU SEÇİMİ SABOTE ETTİRMEYECEĞİM”

 “2014 yerel seçimlerinde Bolu da da yerel seçimlerde partimizi aday konusunda sıkıntıya sokulmuştur. İnsanlar isimler ve kişiler üzerinde uğraşırken organize çalışan karanlık eller bu planı tertiplemiş yerel seçimlerde partimizin önünü kesmiştir.”  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.