VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ÜCRETSİZ DÖNER İZDİHAMI...

1 Nisan 2015

Bolu’da bir dönerci 150 kilogram tavuk döneri müşterilerine bedava dağıttı. Ücretsiz dağıtılan dönerden almak isteyenler ...

Bolu’da bir dönerci 150 kilogram tavuk döneri müşterilerine bedava dağıttı. Ücretsiz dağıtılan dönerden almak isteyenler uzun kuyruk oluşturdu.

Bedava dönerden almak isteyen vatandaşlar adeta bir birleriyle yarıştı. İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir dönerci bedava döner izdihama neden olurken, kuyrukta bekleyen çocuklar ve yaşlılar zor anlar yaşadı. Döner firması sahibi Rıdvan Ayaz, “Bugüne özel 150 kilogram döneri vatandaşlara ücretsiz dağıtıyoruz. Hem tanıtım amaçlı hem de halkımızı lezzetimizi tanımasını için bedava döner dağıtıyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • nur
    2 Nisan 2015 • 11:00
    eskiden halkımız tok gözlüydü aç bile olsa mütevaazi davranışlarını asla terketmezdi,bu davranış fakirlik,zenginlikle alakası yok,davranış biçimi,terbiye eğitimsizliği,şimdi bakıyorumda bedava olsunda ne olursa olsun sadece döner için değil 5 paralık nesne için bile böyleler birbirlerini eziyorlar,bence kendimce düşüncem okullarda davranış eğitimi verilmeli başka şekilde asla bizim milletimiz düzelmez.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.