VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN İDDİALI SÖZLER...

30 Mart 2015

  Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU Bolu’da Cumhuriyet Halk Partisi ön seçiminden zaferle çıkan Milletvekili Tanku Özcan, parti il ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

Bolu’da Cumhuriyet Halk Partisi ön seçiminden zaferle çıkan Milletvekili Tanku Özcan, parti il binasında basın toplantısı düzenledi. Özcan, “AKP’nin adaylarının kim olduğunu hiç umursamıyoruz. AKP’nin birinci sırasının kim olduğuna bakmak lazım. Seçilirse o seçilir zaten diğerlerinin şansı olmayacak” dedi.

 CHP İl binasında düzenlenen basın toplantısına, İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Karagöz ve çok sayıda partili katıldı. Tanju Özcan, partililere gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek için teşekkür ederek, “Çok şükür bu ön seçimde 2011 seçimlerinde aldığım oyun bir iki puan da olsa üzerine çıkarak yeniden teveccüh görmek ve güvenoyu almak benim açımdan çok büyük bir mutluluk. Geçerli oyların %87’sini tüm oylarında yaklaşık %84’ünü almışız. Türkiye genelinde büyük bir şaşkınlık ve yakın çevremde de memnuniyet oluşturduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu oran düşmüş olsaydı belli bir şeyleri eksik yaptığımı düşünecektim. Çok şükür böyle bir şey olmadı ve bu sonuçtan sonra daha da heyecanlandım. Bugüne kadar iki çalışıyorsam göreceksiniz ki bundan sonra üç çalışacağım” diye konuştu.

“SEÇİLİRSE O SEÇİLİR”

Özcan ayrıca, “Telefon sürekli çalıyor dünden beri, bazıları da aramıştır ama gelen aramaların sadece beşte birine bakabiliyorum. çünkü sürekli konuşurken de arıyorlar, haricen de çalıyor. Hepsine de bakamıyorum. Hani belki başkaları da aramıştır bende kayıtlı değildir veya gözümden kaçmıştır o anlamda bir şey söylemeyeyim. AKP’nin adaylarının kim olduğunu hiç umursamıyoruz. AKP’nin birinci sırasının kim olduğuna bakmak lazım. Seçilirse o seçilir zaten diğerlerinin şansı olmayacak” dedi.

1 yorum yapılmış
  • birisi
    30 Mart 2015 • 07:09
    Ah Tanju ah.Bir önceki seçimi Mehtap Mısırlı oğlu sayesinde kazandin.Şimdi Hüseyin Yikilmaza mi guveniyorsun.Çok üzüldüm senin adına.8 Haziran için Şimdiden Boluda Avukat ofisini ayarla.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.