VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ GENÇ BAŞKANLAR AYAKTA!

30 Mart 2015

CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın basın toplantısında hoş olmayan bir görüntü CHP’ye yakışmadı. Gençlik Kolları Başkanı ...

CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın basın toplantısında hoş olmayan bir görüntü CHP’ye yakışmadı. Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz’ün partinin yöneticilerinin bulunduğu masada oturmaması ve onları oturması gereken sandalyelelerde başka partililerin oturması gözlerden kaçmadı. Genç başkanlar kamera ve önde görülme meraklıları yüzünden toplantıyı ayakta izlediler.   

ARKA TARAFTA AYAKTA İZLEDİLER

CHP’de ön seçimden zaferle çıkan Tanju Özcan, partide basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve çok sayıda partili katıldı. Partinin yetkili kademesi Özcan’ın yanında otururken, Gençlik Kolları Başkanı Eda Bayraktar ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz toplantıyı arka tarafta ayakta izledi. Genç başkanların oturacağı yerde partililer otururken, bir gazetecinin “Gençlik kolları başkanlarınızı nerede?” sorusu üzerine, İl Başkanı Kazım Karsu ve Milletvekili Tanju Özcan başkanları yanlarına çağırdılar.

KİMSE DE KALKIP YER GÖSTERMEDİ…

Eda Bayraktar ve Tahsin Mert, bu kez de partinin yöneticilerinin arkasında ayakta beklediler. Toplantı devam etti ancak kimse oturduğu yerden kalkarak partinin geleceği olan genç başkanlarına yer göstermedi.  

1 yorum yapılmış
  • mustafa kaplan
    30 Mart 2015 • 13:16
    Dayı siz nasıl bir akp yandaşısınız böyle yahu! küçük havuz medyası sizi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.