VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

COŞKUNYÜREK'TEN 115 BİN İDDİASI...

26 Mart 2015

AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 7 Haziran seçimlerinde Bolu’da 115 bin oy alarak 3 ...

AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 7 Haziran seçimlerinde Bolu’da 115 bin oy alarak 3 milletvekili çıkartacaklarını söyledi. Coşkunyürek, "Muhalefet boşuna heveslenmesin. Anketlerde herşey ortada" dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti’nin Bolu’da yeniden 3 milletvekili çıkarabilecek düzeyde oy oranına ulaştığını ve 7 Haziran’da 115 bin oy alacaklarını söyledi. 3-0 için endişe etmediklerini ifade eden Coşkunyürek, CHP’li yöneticilerin ve aday adaylarının “Seçimi 2-1 kazanacağız” şeklindeki açıklamalarının komediden öteye gitmediğini söyledi.  

“ANKETLERDE HERŞEY ORTADA”

Yüksel Coşkunyürek, “Seçim sonuçlarında herkes AK Parti’nin Bolu’daki gücünü tekrar görecek. Yaptırdığımız anketlerde de 115 bin oy çıtasını yükseldiğimiz görünüyor. Anketlerde her şey ortada. Muhalefet partisi CHP’nin yöneticilerinin toplumda oluşturmak istedikleri ‘2-1 kazanacağız’ algısına sadece gülüyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    25 Mart 2015 • 14:00
    iyi güzel diyorsunda..ne emekliye nede asgari ücretliye bir şey verdinz..hadi son dakika biraz asgariye zam verdiniz o kadar..biz heb veriyozda siz vermiyorsunuz ne yapacaz....bu sefer..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.