VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE İKİNCİ ŞÜKRÜ GÜLEZ DÖNEMİ...

25 Mart 2015

  2014 Yerel Seçimleri’nde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Gülez, partisinden milletvekili aday adaylığını resmen ...

2014 Yerel Seçimleri’nde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Gülez, partisinden milletvekili aday adaylığını resmen açıkladı. Partililer 56. yaşına giren Gülez için pasta kestiler.

 Gülez, parti binası önünde düzenlenen basın toplantısıyla aday adaylığını kamuoyuyla paylaştı. Aday adalığı ile ilgili açıklama yapmak üzere MHP Bolu İl Binası önünde partililere seslenen Gülez,” Bugün burada Türk milliyetçiliği ve iradesini ortaya koymak, bu ülkenin bu milletin birliğini ve bütünlüğünü haykırmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet daim olacağını haykırmak, ay yıldızlı bayrağın göklerden inmeyeceğini yanına başka bir bayrağın taşınmayacağını haykırmak için toplanmış bulunuyoruz” dedi.

 "İKTİDARA YÜRÜYORUZ"

Bugünün şartlarının geçmişteki mütareke dönemi şartlardan farkı olmadığını söyleyen Gülez, “ Bugün mevcut siyasi erki elinde bulunduran siyasi partinin iktidarın izlemiş olduğu gayri milli ve bölücü politikalar neticesinde bugün ülkemiz vatanımız bölünmenin eşiğine gelmiştir. Bu günün şartlarının geçmişteki mütareke dönemi şartlarından farkı yoktur. Milli mücadele öncesi dönemimizde aynı şartları bugün yaşamaktayız. Tarihin bir tesadüfüdür ki bundan 95 yıl önce 23 Nisan 1920 tarihinde Bolu’da milli mücadelenin önderliğini yapan dedem Mehmet Şükrü Gülez, o gün Atatürk tarafından Bolu isyan bölgesi olduğu için Bolu’ya yollanmış, o isyanın bastırılması noktasında dedem görevlendirilmiştir. Buraya geldiğinde işgal güçlerinin yerli işbirlikçileri tarafından bıçaklanarak yaralanmış ve TBMM’nin ilk gazi milletvekili olma şerefine ermiştir. Bu özelliğinden dolayı da Mustafa Kemal’in irtifasına mazhar olmuş ve TBMM’nin gazi meclis olmasına sebep olmuş değerli bir milletvekiliydi. Gerçek manada bugün Türkiye’de dik duruşunu gösteren bu ülkenin çimentosu pozisyonunda ki MHP var olduğu müddetçe hiç kimse bu ülkenin topraklarından bir toz dahi koparamayacaktır. Allah’ın izni ile iktidar hedefimize son sürat gidiyoruz. Bolu’da birinci parti olacağız. Halkımız bu teveccühü gösteriyor. Mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP’den aday adayı olarak sıralamadaki yerim ne olursa olsun partim için ülkem için var gücümle çalışacağıma hepinizin huzurunda namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” diye konuştu.

 Gülez’in doğum günü olması dolayısı ile parti yöneticileri tarafından sürpriz doğum günü pastası getirilirken, 56 yaşına giren Şükrü Gülez partililerle birlikte doğum günü pastasını kesti ve duygu dolu anlar yaşadı. MHP’li gençler bu esnada “Bozkurt Şükrü” sloganları ve bozkurt işaretleri ile Şükrü Gülez’i selamladılar. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.