VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP ADAY ADAYI TEMİZ'DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

24 Mart 2015

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Elfaz Temiz, “Biz Bolu’dan bu seçimde ısrarla söylüyorum 3 vekil ...

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Elfaz Temiz, “Biz Bolu’dan bu seçimde ısrarla söylüyorum 3 vekil hedefimiz var. Ama çıkaramazsak 2-1 alacağız” dedi.

Köroğlu Televizyonu ana haber bülteninde gazeteci Arzu Sarı’nın sorularını yanıtlayan Elfaz Temiz,  “Biz Bolu’dan bu seçimde ısrarla söylüyorum 3 vekil hedefimiz var. Ama çıkaramazsak 2-1 alacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımıza bize destek vermelerini istiyorum, yanılmayacaklar. Ülkemizi aydınlık günlere biz taşıyacağız” dedi.

“BU GİDİŞE DUR DEMEMİZ LAZIM”

“Ülkemiz 7 Haziran’da çok önemli bir seçime gidecek. Bu seçim ülkenin gerçekten kaderini belirleyecektir. Sistemde bir değişikliğe gidiliyor. Atatürk’ün kurduğu mevcut cumhuriyetimiz, laik, demokratik cumhuriyetimiz sanki birileri tarafından alıştıra alıştıra değiştirilmeye çalışılıyor. Sistem başkanlık sistemine dönüşecek bir seçime götürüyor bizi. Onun için önemli bir seçimdir. Bütün vatandaşlarımızın çok dikkatli olması gerekmektedir. Çünkü son seçim de olabilir bu. O yüzden oy kullanacak tüm vatandaşlarımızdan sandık başına gidip ülkenin bugün geldiği bu durumu oyları ile değerlendirmesi gerekiyor ve bu gidişe de dur demesi gerekiyor”

“KEDİLER GELİYOR, SONUÇLAR DEĞİŞİYOR”

“Seçimlerden tereddüdümüz var. Daha önceki seçimleri gördük. 2014 yerel seçimini gördük. Gecenin saat 3’ünde bir bakıyorsunuz siyasi bir parti 10-15 bin oy ileride iken bir anda o değişiyor bakıyorsunuz sonuç değişiyor. Elektrikler kesiliyor, kediler geliyor, trafolar patlıyor bir anda allak bullak oluyor her yer ve hiçbir şekilde kazanılmamış bir şehir başkalarının eline geçiyor. Onun için gerek yurttaşlarımız gerek seçimlerde görev alanların mutlaka sandık başındaki görevlerini son anına kadar yapmalarını bekliyoruz”

 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimin önemine değinen Temiz, “Biz çuvalların ağzını bağlayıp, Ankara’ya göndermiyoruz” dedi. Temiz şöyle devam etti:

 “ÇUVALLARIN AĞZINI BAĞLAYIP ANKARA’YA GÖNDERMİYORUZ”

“29 Mart’ta üyelerimiz biliyorsunuz ön seçimimiz var. Biz temayüller yapıp, çuvalın ağzını bağlayıp Ankara’ya göndermiyoruz. Bizim üyelerimiz 1’den 3’e kadar kimi o listede görmek istiyorsa oy kullanacak. Ben Bolu’da 36 seneden beri halkın içindeyim. İlk kez Bolu’da kendi çapımda bir sağlık kuruluşu kurmuştum daha kimse yokken bu sektörde. O anlamda güzel hizmetler verdim. Halkımızla hep iç içe oldum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.