VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜMER'DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

20 Mart 2015

Sümer Mahallesi ile Mudurnu yolunu birbirine bağlayan yoldaki asfaltlama çalışmaları başlıyor. 23 Mart Pazartesi günü ...

Sümer Mahallesi ile Mudurnu yolunu birbirine bağlayan yoldaki asfaltlama çalışmaları başlıyor. 23 Mart Pazartesi günü başlayacak ve 1 ay sürmesi planlanan çalışmalar neticesinde yol kapalı kalacak ve alternatif yol olarak Kuzeyindeki Yüksel Ceylan Bulvarı kullanılacak.

Bolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Sümer Mahallesi’nde yapılacak asfaltlama çalışmaları nedeniyle üniversite öğrencileri ile vatandaşların güzergahta kurulacak durakları kullanmaları ve çalışmalar sırasında araç sahiplerinin de trafik yön ve levhalarına uymaları istendi.

2 yorum yapılmış
  • serdar
    19 Mart 2015 • 14:00
    hiç anlamış değilim bizim mahalleye geldin mi asfaltlama yazın yapılacak 5 seneden beri yapacaklar hâlâ sarıcalar mahallesi haıhisarı sokak çamur içersinde.bize bunu yaşatanlar utansın. yazıklar olsun böyle anlayışa...
  • ismail sever
    22 Mart 2015 • 14:00
    serdar kardeş benim anladığım sizin yol imar işleri bittikten sonra bulvar olacak onu bekliyor belediye.anlıcan o imar işleri olmaz sizinde yol asfalt olmaz.(Değirmenci dayı hikayesi:)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.