VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'I BOLULU AŞÇILAR DOYURUYOR

19 Mart 2015

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutfağı Bolulu aşçılara emanet edildi. Suikast ihtimaline karşı gıda konusunda tedbirler ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutfağı Bolulu aşçılara emanet edildi. Suikast ihtimaline karşı gıda konusunda tedbirler arttırılırken, 4 kişilik Bolulu aşçı ekibi Erdoğan’ın yurt içi ve yurtdışı gezilerinde yer alıyor.

Bolu Takip Gazetesi’nden Hakan Aydın’ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mutfağı Bolulu aşçılar Cevat Eker, Savaş Konuk, Kenan Altundemir ve Önder Koroğlu isimli Bolulu aşçılara emanet edildi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın doktorluğunu üstlenen AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda 5 kişilik ‘Acil Tıp Ekibi’ kurduklarını bildirmişti. Erdöl yaptığı açıklamada, “Saray’da Acil Tıp Ekibi kurduk. 5 kişilik bu ekip, 24 saat esasına göre çalışıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sağlık, gıda ve beslenme güvenliğiyle ilgili çalışma planı yaptık. Buna göre, içtiği sudan, yediği yemeğe kadar her şey inceleme ve analizden geçiriliyor. Uluslararası koruma kriterlerine göre yapılan bu incelemelerde, yiyecek ve içeceklerde radyasyon, kimyasal madde, ağır metal ve bakteri taraması yapılıyor. Analizler düzenli tekrarlanıyor. Yurtiçi ve yurtdışındaki tüm seyahatlerde de aynı analizler yapılıyor. Dünya genelinde suikastların artık silahla değil, bu tür yollarla özellikle gıda yoluyla yapıldığı biliniyor. Bu ekipte gıda konusunda uzman olan doktorlar var. Alınan örnekler sadece Ankara’da değil, İstanbul’da da farklı farklı laboratuvarlarda analiz ediliyor” demişti.

MUTFAKTA 4 BOLULU AŞÇI

Cumhurbaşkanlığı’nın en önemli birimleri arsında yer alan mutfağın sorumluluğu ise 4 Bolulu aşçıya emanet. Cumhurbaşkanlığı’nda görevli olan Bolulu aşçılar Cevat Eker, Savaş Konuk, Kenan Altundemir ve Önder Koroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatlerin de yer alıyorlar.

2 yorum yapılmış
  • MHMETBILICIBALIKESIREDREMIT
    27 Nisan 2017 • 23:31
    TARIHE BAKIP DERS AMIS BIR DEVLET BASKANINA.NASIHAT.TAVSIYE GEREKSIZ.ZATEN BIZIM DUŞÜNCELERIMIZI TEPKIMIZI YERI GELDIMI SAYGIDAN KUSUR ETMOYOR.BAŞKANIMIZ.ALIMDIR HALIMDIR VE SELIMDIR.BIR MUMİNDE ARANAN VSIFLARI KENDISINE KAREKTER EDINMISTIR.ONUN İCİN AHİR ZAMANDA EHĹI SUNET VEL CEMAÉT OLAN BU.ISLAM LIDERINE.DUNYA HAÇLI ORDULARI.MUNARIKLAR ORDUSU.SER ORDUSUNUN YENEMEDIGI BAŞKANIMIZA NE KADAR DIKKAT EDER ETRAFINDA HALKA OLSAK.HER BIRIMIZ BIRER ASCI OLSAKTA YEMEKLERINI KORURSAK..AZDIR.
  • Emrahbaylam
    10 Ağustos 2018 • 22:18
    Ben akdeniz bölgesinden aşçıyım ..bizim bu yorenin yemekleri parmaklari yeturtecek kadar lezzetlidir..bende cumhurbaşkanımıza yemek yapmak ustiyorum..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.