VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN,GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

18 Mart 2015

Gümrük ve Ticaret Eski Bakan Yardımcısı ve Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Fatih Metin, ...

Gümrük ve Ticaret Eski Bakan Yardımcısı ve Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Fatih Metin, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti. Ziyarette çarpıcı açıklamalar yapan Metin, milletvekilliğinin tek başına bir hedef olmadığını, asıl hedefinin daha büyük olduğunu ifade ederek bakanlık sinyalini verdi. 

Gümrük ve Ticaret eski Bakan Yardımcısı ve Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Fatih Metin, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni(BGC) ziyaret etti. Metin, Bolu halkının desteği ile daha önce milletvekilliği yaptığını anımsatarak, “Dolayısı ile o görevi bilirim. Ancak olay şu ; Ben bu kararı tek başıma almadım. Bir birikimden sonra bir tecrübeden sonra büyüklerimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde yeni dönemde parlamento çatısı altında yer almam yönünde bir kanaat hasıl oldu. Bun bağlı olarak bu adımı attık” diye konuştu. Milletvekilliğinin tek başına bir hedef olmadığını kaydeden Metin, asıl hedefinin daha büyük olduğunu işaret etti.

  “Tecrübemi farklı şekilde yansıtacağımı düşündüğüm için aday oldum”  Metin, milletvekilliğinin asıl hedefe ulaşmak için gerekli olan ara bir hedef olduğunu ifade ederek, “Çünkü parlamenter sistemde haliyle eğer bir takım iddianız varsa hedefleriniz varsa onun için milletvekilliği şarttır. Bu anlamda yeni hedefler, makamlar elde etmek, yeni şeyler söylemek ve şu ana kadar edindiğimiz tecrübeyi de yine parlamento çatısı altında yansıtmak anlamında bir karardır. Bu Tek başıma aldığım bir karar değildir. İnşallah yeni dönemde bakan yardımcılığında da edindiğimiz tecrübeyi yeni dönemdeki parlamentoda farklı şekilde yansıtacağımı düşündüğüm için aday oldum” dedi.

“Bolu’nun bir bakanı olsun istiyoruz” BGC Başkanı Bülent Velioğlu ise, Metin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Siz bizim her zaman yıllardır yanımızda olan Fatih ağabeyimizsiniz. Biz siz her zaman, siyasi arenada, milletvekilliği seçimlerinde il başkanlığı seçimlerinde Fatih ağabeyimiz olarak gördük. İnşallah çalışmalarınızı Allah muvaffak eyler” dedi. Bolu’nun Ankara’da daha üst mercilerde temsil edilmesine ihtiyaç olduğunu kaydeden Velioğlu, “Bolu’nun çok ciddi makamlara ihtiyacı var. Bakanlara ihtiyacı var. Ankara’da çok iyi bir temsile ihtiyacı var. Umarım bolu ilerleyen zamanlarda seçimden sonra bu makamlara ulaşır. Biz bunu çok istiyoruz. Bolu’nun bir bakanı olsun istiyoruz. Bolu’yu Ankara’da daha üst seviyelerde temsil edilmesini istiyoruz” diye konuştu.  Metin, yapılan konuşmaların ardından basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.