VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞÜKRÜ GÜLEZ'DEN BEKLENEN HAMLE

18 Mart 2015

MHP’de Belediye Başkan adayı olan Şükrü Gülez milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Gülez, “Yeni ...

MHP’de Belediye Başkan adayı olan Şükrü Gülez milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Gülez, “Yeni güne, mavi göğe, yağız yere bismillah. Durmak yok, harekete devam” dedi.

Daha önce 30 Mart 2014’de yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde MHP Bolu Belediye Başkan adayı olan, 7 Haziran seçimlerinde yapılacak olan genel seçimler için bir adım atması beklenen ve milletvekili aday adayı olması için uzun süredir çevresinden gelen yoğun baskı ve talebi değerlendiren Şükrü Gülez, beklenen başvurusunu yaptı.

“YENİ GÜNE, MAVİ GÖĞE, YAĞIZ YERE BİSMİLLAH”

MHP Genel Merkezine gerekli belgelerini teslim eden MHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Şükrü Gülez sosyal medya üzerinden ilk yaptığı değerlendirmede, “Yeni güne, mavi göğe, yağız yere bismillah... Durmak yok, harekete devam!” dedi. Gülez’in önümüzdeki günlerde il başkanlığında düzenleyeceği basın toplantısıyla aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunması bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • kıbrıscık 1999 mhp belediye başkan adayı
    18 Mart 2015 • 14:00
    Şükrü Gülez MHP nin zor dönemlerinde her zaman verilen sorumluluğu özveriyle yerine getiren bir neferidir.1999 dan öncede kısmen tanıdığım ve 1999 da ve sonrasında hada da yakinen tanıma fırsatım oldu. İyikide tanımışım necip iyi yürekli telefonunu hemşehrileri için 24 saat kapatmayan kafasının arkasında en ufak hesabı bulunmayan değerli dava arkadaşım, ağabeyimin aday adaylığından mutlu oldum . Allah yar ve yardımcısı olsun… Cumhuriyet tarihinde 1994 de kadar MHP sini açamadığımız bir ilçede 1994 de partiyi açarak 1999 da belediyede partimizi adaylık noktasında temsil eden %21 oy almış bir kardeşiniz olarak bozkırın diyarından’’kıbrıscık’dan sesleniyorum. Aday Adaylarından kim birinci sıraya, ikinci sıraya, üçüncü sıraya gelirse gelsin arkalarında çalışmaya söz veriyorum. Burdan şu iyi biline; aday adayları belli olduktan sonra onların hakkında en ufak olumsuz konuşmak , eleştirmek şimdiye kadar aldığımız ülkücü terbiyede buna müsaade etmez her olumsuz konuşma birliğimize, dirliğimize, evimize, ocağımıza ve obamıza zarar verir. Çıktıkları bu kutsal davada Allah yar ve yardımcıları olsun ve Allah türkü korusun.1999 kıbrıscık belediye başkan adayı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.