VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN HUZURUNDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM...

18 Mart 2015

Bolu Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ali Çoşkun 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ...

Bolu Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ali Çoşkun 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü sebebiyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Çoşkun, “Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve kahraman ecdadımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor ve aziz şehitlerimizin huzurunda bir kez daha saygıyla eğiliyorum” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü sebebiyle yazılı bir mesaj yayınlayan Bolu Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ali Çoşkun mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Düşmanı dize getiren inancın siperleştiği, sonu olmayan bir başlangıcın destanlaştığı bir tarihin 100. yıl dönümü. Bugün, dönemin en güçlü ordularına sahip, işgalci devletlere karşı kazanılmış, 'Çanakkale geçilmez' gerçeğini, tarihe altın harflerle yazdıran binlerce şehidimizin kanla yazdığı eşsiz bir gün. 18 Mart Çanakkale zaferimizin yıl dönümü ve Şehitler Günü'nde, bayrağı, görevi ve kutsal bildiği vatanı uğruna korkusuzca canlarını vererek mertebelerin en yükseği şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Milletimizin bağımsızlığa olan tutkusuyla her ne şart altında olursa olsun vatanımızdan asla vazgeçmeyeceğimizin bir kez daha tüm dünyaya duyurulduğu, tarihin ve dünyanın akışının değiştiği böylesi bir günde, Gazi Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve kahraman ecdadımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor ve aziz şehitlerimizin huzurunda bir kez daha saygıyla eğiliyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.