VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOZKURTLARIN DİRİLİŞİ....

18 Mart 2015

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Türk Dünyası Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Diriliş’ gecesinde büyük coşku yaşandı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Türk Dünyası Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Diriliş’ gecesinde büyük coşku yaşandı. Ülkücüler gecede Ali Kınık ve mehteran konseriyle coştu. Geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ünlü sanatçı ve MHP Milletvekili aday adayı Mehmet Aslan’da katıldı.

AİBÜ Gölköy Kampüsü Bordo Salon’da düzenlenen gecede salon tamamen dolarken, ülkücüler Ali Kınık’ın şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşadılar. Ülkücüler iktidar yemini ederken, mehteran marşının sahne almasıyla coştu daha arttı.  

Geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ünlü sanatçı, MHP Milletvekili aday adayı Mehmet Aslan, MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil katılırken, salonda çok sayıda davetli kalabalık nedeniyle programı ayakta izlemek zorunda kaldı.

2 yorum yapılmış
  • ülkücühareket
    18 Mart 2015 • 14:00
    Habercilik anlayışınız için tebrik ediyorum sizi, ülkeyi karıştırmak isteyen solcuları eleştirdiğiniz için imalı başlıklarınızla en büyük destekçinizim
  • TANRI DAĞININ GÖLGESİ
    22 Mart 2015 • 14:00
    TÜRK ŞAHLANDI SEÇİMLERDEN SONRA OLAN OLACAK ! HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER ÖZGÜRBOLU
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.