VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESNAFLARDAN GÜZ’E TAM DESTEK...

17 Mart 2015

AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve ...

AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Mehmet Emin Güz, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Başkan Ahmet Yoltaş ve yönetim kurul üyeleri tarafından karşılanan Mehmet Emin Güz, esnaf temsilcilerinin görüş ve önerilerini aldıklarını belirterek, Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifini evim olarak görüyorum. Buraya manevi bir güç almak için geldim. Sivil toplum kuruluşlarını katılımcı demokrasi adına önemsiyorum. Hep birlikte, el ele ve omuz omuza vererek, Bolu’nun sorunlarını tartışarak, çözüm üreterek yönetim sergilemeye çalıştık. Milletvekilliği de nasip olursa sivil toplum kuruluşları ile çalışacağız. Sivil toplum kuruluşları halkın görüşlerini en iyi şekilde iktidara yansıtan, kendi alanlarıyla ilgili en reel çözümleri ileten birimlerdir. Sadece seçimden seçime değil, yönetim esnasında da iktidarın demokratik ve reel çözümler anlamında büyük önem arz edecektir” diye konuştu.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİRİZ

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş ise, “ Mehmet Emin Güz ile dostluğumuz eskiye dayanıyor. Kendisi ile il başkanlığı döneminde birlikte çalışmaktan çok mutluyduk. Çıktığınız bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun. Halka hizmet Hakka hizmet sloganıyla siyasetten en çok faydalanan da biz esnaflarız. Elimizden ne gelirse senin yanındayız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.