VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER...

16 Mart 2015

1- Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Dipsizgöl Köyü halkından; Merhum Şaban Kurnaz'ın oğlu, Necmettin ve Keramettin ...

1- Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Dipsizgöl Köyü halkından; Merhum Şaban Kurnaz'ın oğlu, Necmettin ve Keramettin Kurnaz'ın kardeşi, Osman Kurnaz ve Burcu Güç'ün babaları, Cevriye Kurnaz'ın eşi; Nizamettin KURNAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın bugün Dipsizgöl Köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Susuzkınık Köyü halkından merhum Kadir Arslan'ın eşi Hüsnü, Hüseyin Arslan, Aysel Yılmaz ve Çaydurt Köyü Köylü Pazarı esnaflarının anneleri; Hatice ARSLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Susuzkınık Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Seben ilçesi Hoçaş Köyü halkından Hacer Uçaroğlu'nun eşi Mehmet Uçaroğlu'nun babası; Hüseyin UÇAROĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Hoçaş Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir

4- Hamzebey Köyü halkından Şeref Çevik'in eşi Sadettin Çevik, emekli imam hatibi Şemsettin Çevik ve Rabia Üzer'in babası, Ekrem Üzer'in kayınpederi; Hüseyin ÇEVİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hamzabey Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Sanayi esnaflarından Nazif ve Mehmet Alan'ın anneleri Şerafettin Alan'ın eşi; Ayşe ALAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi Balcı Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

6-Mengen Karakaya Köyü halkından; İsmail GÜLTEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tabaklar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Karakaya Köyü'nde defnedilecek.

7- Mengen Kıyaslar Köyü'nden merhum Mengen esnaflarından Sobacı Halil’in kayınvalidesi; Dilber YİĞİT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıyaslar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.