VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN SAĞLIKTAKİ BAŞARIYI ANLATTI

13 Mart 2015

  Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında; ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında; "Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak hizmet kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak, her zaman temel hedeflerimiz arasında yer almıştır" dedi.

Ali Ercoşkun'un 14 Mart Tıp Bayramı mesajı şöyle;

Milletvekili Ercoşkun, sağlığın korunması ve koşulların geliştirilmesi bütün demokratik ve sosyal devletlerde olduğu gibi Türkiye için de öncelikli konulardan olduğunu ifade ederek, “Kaliteli bir sağlık sistemi, güçlü ve nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak hizmet kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak, her zaman temel hedeflerimiz arasında yer almıştır. İktidarımız döneminde ülkemizde sağlık eğitiminin ve hizmetlerinin yaygınlaştırılması yolunda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Sağlık kuruluşlarımızın tüm tesislerinde fiziki şartlarında yapılan düzenlemeler ve yeniliklerle her geçen gün modern bir yapıya kavuşmalarının yanı sıra, tüm vatandaşlarımızın en tabi hakkı olan sağlık hizmetinden insan onuruna yakışır bir şekilde en güzel şekilde faydalanabilmesi bizleri fazlasıyla ile memnun etmektedir. Ayrıca hekimlerimizin, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde yaptıkları çalışmalar ve elde ettikleri başarılar, ülkemiz için bir kıvanç kaynağı olmakla birlikte çağdaşlarıyla boy ölçüşen bir neslin müjdecisi olmaları münasebetiyle de bizlere geleceğe dair ümit vermektedirler” dedi.

Ercoşkun; “Tıp camiasının her neferinin, bu ülke insanına hizmet için yollarına devam edeceğine de olan inancımız tamdır. Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.