VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET EMİN GÜZ EN GÜÇLÜ ADAY ADAYI...

9 Mart 2015

Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Güz, “Başarıyı birlikte paylaşacağız” dedi.

Bolu Muhtarlar Derneği ile Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Mehmet Emin Güz, her iki dernekte de büyük coşku ile karşılandı.

İlk olarak Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan’ı ziyaret eden Mehmet Emin Güz, aday gösterilmesi durumunda muhtarlarla el ele omuz omuza alışacaklarını ifade ederek, “Ak Parti siyasi hareketi olarak katılımcı demokrasiye iktidara geldiğimizden beri büyük önem verdik. Muhtarlarla hep birlikte projeler üretip Bolu için çalışmalar yaptık. Muhtarları bu bağlamda sivil toplum kuruluşları içinde farklı olarak değerlendiriyorum. Hepsi halk tarafından doğrudan seçilmiş kişiler. Muhtarların önerileri doğudan halkın projeleridir. Tenkit ve eleştirileri de halkın eleştirileridir. Daha önce omuz omuza vererek siyasi kompleks gözetmeksizin çalıştık. Fırsat verilirse, milletvekili olmak nasip olursa periyodik olarak hep birlikte proje oluşturacağız” dedi.

“HALK ADAMI GÜZ”

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ise Mehmet Emin Güz’ün halk adamı olduğunu söyleyerek, “İl başkanlığı döneminden beri Mehmet Emin Güz’le hiç kopmadık, çok yoğun çalıştık. Sıcakkanlı davranışları ve paylaşımcı çalışmaları oldu. Halkın içinden, halkın adamı olan bir kişi. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Bize düşen ne varsa yapacağız. Bundan sona da daha iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

“BAŞARIYI BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ”

Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, daha sonra Bolu Muhtarla Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Fikret Özen ve muhtarlar tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Mehmet Emin Güz, muhtarlarla sohbet etti. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edeceklerini ifade eden Mehmet Emin Güz, “Sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli. Katılımcı demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ediyoruz. Bütün muhtarlarımız bir köyü ya da mahalleyi temsil ediyor. Seçim kampanyasına başladığımdan itibaren periyodik olarak muhtarlarımızla toplantılar yapmayı ve aldığımız kararları takip etmeyi vaat ettim. Bu sayede yörenin ihtiyaçları doğru bir şekilde tespit edilecek hem de otokontrol sistemi olacak. Başarıyı da birlikte paylaşacağız” diye konuştu.

 “BAŞARILAR DİLİYORUZ”

 Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ise şunları söyledi: “2015 genel seçimlerinde muhtarların önemli rol oynayacağını düşünüyorum. Bizde Mehmet Emin Güz’e çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun. Bolu’da yetişen bir siyasetçi olarak Allah yardımcınız olsun.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.