VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA İSTİKLAL MARŞI ÇOŞKUSU

9 Mart 2015

Haber: Oğuz AKYÜZ Bolu Belediyesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen İstiklal ...

Haber: Oğuz AKYÜZ

Bolu Belediyesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü için hazırlanan “ İstiklal Marşı” filminin Bolu çekimleri yapıldı.

Belediye Meydanı’ndaki Köroğlu heykeli önünde bir araya gelen öğrenciler, belediye çalışanları ve vatandaşlar, Bolu Belediyesi Bando Takımı eşliğinde İstiklal Marşı’nı seslendirdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı, Dünya’nın ve Türkiye’nin bir çok yerinde proje üzerinde çalışıldığını belirterek, “ İnsanlar kendi şiveleriyle İstiklal Marşı’nın belirlenen kısımlarını okuyor. Burada İstiklal Marşı’nın ilk kıtasını okuduk. Herkes kendi yaşadığı yerde belirlenen mısraları seslendirdi. 41 ilde yapılan çekimler bize ulaştığında filmin montajını tamamlayacağız. Film, İstiklal Marşı’nın kabul edildiği 12 Mart tarihinde basın ve yayın kuruluşlarına gönderilecek.” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.