VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU PROJEYİ ALKIŞLIYORUZ...

9 Mart 2015

Bolu’da her hafta Pazartesi günü kurulan halk pazarında akşam saatlerinde yerden ve çöpten erzak toplayan ...

Bolu’da her hafta Pazartesi günü kurulan halk pazarında akşam saatlerinde yerden ve çöpten erzak toplayan vatandaşlar için sebze-meyve tezgahı yapıldı. Pazar esnafı projeye tezgahı doldurarak destek verdi. Projenin mimarı BBP Milletvekili aday adyaı Mahmut Alan, “pazarın olduğu günler akşam saatlerinde malesef insanlık onurunu kırıcı görüntüler var. Sebzeyi, meyveyi alabilmek için elini çöpe sokuyor ve buna bugüne kadar sessiz kaldık. Böyle bir şeyden çok büyük utanç duyuyorum” dedi.

 Bolu Manav ve Pazarcılar Esnaf Odası, Büyük Birlik Partisi Milletvekili aday adayı Mahmut Alan ve Bolu Belediyesi’nin koordinasyonunda pazarda anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Akşam saatlerinde yerlerden sebze-meyve toplayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pazar yerinin girişine yakın bir yerde yardım tezgahı açıldı. Yardım tezgahına ilk destek pazar esnafından geldi. Bolu Manav ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, pazar esnafıyla görüşerek projeyi anlattı. Pazarcılar da projeden memnuniyet duyarak çok sayıda erzak bağışladılar.

VATANDAŞLAR AKŞAM SAATLERİNDE ALABİLECEK

Toplanan erzaklar, öğlen saatlerinde oluşturulan standa yerleştirildi. Kimsenin rencide olmaması için standa herhangi bir yazı yazılmadı. Zabıta ekipleri ve projeye destek verenler akşam saatlerinde pazar yerine giderek yerden erzak toplayan vatandaşları uyararak standın kendileri için kurulduğunu ve erzakları ücretsiz olarak oradan alabileceklerini söyleyecekler.

“BÖYLE BİR ŞEYDEN ÇOK BÜYÜK UTANÇ DUYUYORUM”

Projeyle ilgili bir açıklama yapan BBP Miletvekili Aday adayı Mahmut Alan,

“İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bir stant oluşturduk. Burada pazarın olduğu günler akşam saatlerinde malesef insanlık onurunu kırıcı görüntüler var. Sebzeyi, meyveyi alabilmek için elini çöpe sokuyor ve buna bugüne kadar sessiz kaldık. Böyle bir şeyden çok büyük utanç duyuyorum. Bunun seçimle ya da partiyle alakası yok. Tamamen insani bir şey. Bunu düşünerek Manavlar Odası Başkanımızdan yardım istedik. Sağ olsun, o da ön ayak oldu. Manav arkadaşlarımız büyük yardım yaptı. Durumu olan vatandaşlarımıza da sesleniyorum. Bir-iki kilo sebze meyve alıp bu standa bırakırsanız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da buradan gelip alabilirler” dedi.

  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.