VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A MAÇ KAZANDIRAN KRİTİK HAMLE...

8 Mart 2015

Boluspor Altınordu deplasmanına sürpriz kadro ile çıkarken teknik direktör Reha Erginer’in ikinci yarı oyuna yaptığı ...

Boluspor Altınordu deplasmanına sürpriz kadro ile çıkarken teknik direktör Reha Erginer’in ikinci yarı oyuna yaptığı hamleler galibiyeti getirdi.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

Boluspor karşılaşmaya, Özkan Karabulut, Ömer Alp, Mehmet Kuruğolu, Deniz Aslan, Nurettin Kayabaşı, Kibong, İshak Çakmak, Bilal Gülden, Emre Kılınç, Murat Gürbüzerol, Prijovic 11 ile sahaya çıktı. Cezalı Serkan ve Luiz’in yerine Ömer ve Mehmet oynarken kaleci Erdi formayı tekrar Özkan Karabulut’a kaptırdı. Kaptan İsmail Haktan Odabaşı maça yedek kulübesinde başlarken Emre Kılınç sahaya kaptan olarak çıktı.

Erginer’den kritik müdahale

Karşılaşmaya sürpriz 11’le başlayan Boluspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarı Altınordu’nun şok golüyle sarsılan kırmızı beyazlı takımda teknik direktör Reha Erginer oyuna müdahale etmekte gecikmedi. Altınordu golünün santrasında oyuna kaptan İsmail Haktan’ı dahil ederken bir başka kaptan Emre Kılınç kenara geldi. Karşılaşma boyunca etkisiz olan Emre’nin oyundan çıkması ile Boluspor Altınordu kalesine daha da yüklendi. Çok geçmeden Kibong’un mükemmel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan İsmail Haktan golü atarak takımına altın değerinde 3 puan armağan etti. Reha Hoca’nın yaptığı bu değişikli maçın kırılma noktası olarak kayıtlara geçti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.