VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BENZİNLİK SOYGUNCULARINA CEZA YAĞDI

6 Mart 2015

Bolu, Zonguldak ve Bartın’da 5 akaryakıt istasyonunda görevlilerin ellerini ve ayaklarını bağlayığ etkisiz hale getirdikten ...

Bolu, Zonguldak ve Bartın’da 5 akaryakıt istasyonunda görevlilerin ellerini ve ayaklarını bağlayığ etkisiz hale getirdikten sonra para ve sigara çaldıkları iddiasıyla yargılanan sanıklardan bir tanesi 108 yıl diğer iki kişi de 90’ar yıl hapis cezasına çarptırıldılar.

 Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen davada, birden fazla kişi ile birlikte işyerinden silahlı yağma, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklu olarak yargılanan sanıklardan Mustafa Ö. 108 yıl hapis cezasına çarptırılırken, diğer sanıklar Gökhan D. ve Aykut S. 90’ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

CEZA YAĞDIRDILAR

Mahkeme heyeti, Mustafa Ö.'ye "yağma" suçundan 6 kez 12'şer yıl ve "hürriyetten yoksun kılma" suçundan 6 kez 6'şar yıldan toplam 108 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, Gökhan D. ve Aykut S.'ye ise "yağma" suçundan 6 kez 10'ar yıl ve "hürriyetten yoksun kılma" suçundan 6 kez 5'er yıldan 90 yıl hapse mahkum etti.

PEŞ PEŞE SOYGUN YAPMIŞLARDI

Şahıslar ilk olarak 4 Şubat'ta Zonguldak'ın Karaman beldesi, ardından 5 Şubat'ta Bolu'nun Mengen ilçesi, 6 Şubat'ta Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi ve Saltukova beldesindeki akaryakıt istasyonlarını soyan 3 kişi, son olarak, Bartın'ın Ulus ilçesi Abdipaşa beldesindeki akaryakıt istasyonunu soymuştu. Ellerinde demir sopa ve tabanca bulunan kar maskeli 3 şahıs, üzerlerindeki para ve değerli eşyaları aldıkları çalışanları ellerinden bağlayarak bir odaya kilitlemişti. Daha sonra yakıt istasyonunun market bölümüne giren şahıslar, para ve çok sayıda sigara alarak kaçmıştı. Marketteki güvenlik kamerası tarafından görüntülenen 3 kişiden birinin, kameranın açısını değiştirmeye çalıştığı görülmüştü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.