VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADAY ADAYLARI BEŞİR ATALAY'IN KARŞISINA ÇIKIYOR

6 Mart 2015

7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler için aday belirleme yönteminde büyük önem taşıyan AK Parti Genel ...

7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler için aday belirleme yönteminde büyük önem taşıyan AK Parti Genel Merkez mülakatları başladı. Bolu’nun aday adaylarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay dinleyecek. Mülakata, temayüle katılmasına izin verilmeyen Doktor Hüseyin İka çağırılmadı

Bugün saat 10’da AK parti Genel Merkezi’nde yapılacak mülakata mevcut milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü’nün yanı sıra Bakan Yardımcılığı görevinden istifa eden Fatih Metin tüzük gereği katılmayacaklar.

HÜSEYİN İKA’DA ÇAĞRILMADI

Belediye Meclis Üyeliği ve başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Hüseyin İka’da mülakata çağrılmadı. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta yapılan temayül yoklamasına da İka katılamamıştı.

 

KİMLER MÜLAKATA KATILACAK

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılacak mülakata başta temayül yoklamasından açık ara önde çıkan Mehmet Emin Güz ile birlikte Abdullah Başaran, Adalet Karadayı, Ali Coşkun, Ferudun Kaya, Mehmet Altun, Osman Şevki Çelebi ve Ömer Baygın katılacaklar.

1 yorum yapılmış
  • ali can doğan
    6 Mart 2015 • 13:00
    SEBEBİ NEDİR ÇOK MERAK ETTIM AK PARTI DE NEDEN BU ŞEKİL OLAYLAR OLUYOR ADAY ADAYI TEYAMÜLE KATILIR MÜLAKATA DA KATILIR BU O KİŞŞNİN HAKKIDIR BUNU YAPAN KİM OLURSA OLSUN YAPTIKLARI YANLIŞ OLDUĞUNU DA BİLSİNLER
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.