VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜSEYİN YIKILMAZ, İZZET BAYSAL'I BÖYLE ANDI...

5 Mart 2015

  HABER: Oğuz AKYÜZ  CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, İzzet Baysal’ı buruk bir şekilde andı. Yıkılmaz, “İyiliklerin ...

HABER: Oğuz AKYÜZ 

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, İzzet Baysal’ı buruk bir şekilde andı. Yıkılmaz, “İyiliklerin efendisi” dediği Baysal’ın anısına saygı duymayanları da eleştirerek garip bir açıklamaya imza attı. Yıkılmaz, “12 yıldır bu ülkede yaşananlar, senin aziz ömrün ve vasiyetinle taban tabana zıttır. Yaşadığın her an ile geçmişinle, vasiyetinle cumhuriyet terbiyesi ile yaşamış tüm yurttaşlar gibi bu ülkeye çok şey kattın” dedi.

Hüseyin Yıkılmaz, “Sen ki tüm malvarlığını, sağlığında kazandığın dünyevi varlığını hiçbir karşılık beklemeden bu şehrin insanlarına vakfettin, hayrına hizmete sundun, sonsuza kadar insanlığa teslim ettin! Günümüzde yaşanan tüm çıkar kavgalarına, tüm itiş kakışa rağmen Bolu insanına bila bedel sarf ettin, senin yerin cennettir! Japon atasözündeki gibi, hiç ihtiyacımız olmayan şeyler için asla sevmediğimiz işler yapmak yerine severek yaptığımız işlerle insanlığa katkı sunabiliriz. İzzet Baysal bu terbiyenin Bolu’daki canlı örneğidir. Cumhuriyet terbiyesi ile yetişmiş, Cumhuriyet terbiyesi ile eğitilmiş ve bu ahlakla yaşamını biçimlendirmiş İzzet BAYSAL, Kuvay-ı Milliye disiplini ile bu ülkeye değer katmış eşsiz insanlardan biridir” ifadelerini kullandı.

ÜLKE YOBAZLIĞA, GERİCİLİĞE TESLİM OLMUŞ…

Dünyevi hayatta kazandığını uhrevi hayatta huzur ve dinginlik için bu şehrin çocuklarına hiçbir karşılık beklemeden, sadece bir Fatiha için bahşeden İzzet Baysal bulunmaz bir örnektir. Bu şehirde yaşayıp, bu şehirde iktidarın şakşakçılığı ile hesapsız servet kazanan tüm görgüsüzlere örnektir. Bu dünyada kazanılanın bu dünyada kaldığını göremeyen, görgüsüz sonradan görmelere, hesapsız zenginleşenlere, ahir ömrü ile öğretmen bir tecrübedir. Sevgili İzzet Baba, 12 yıldır bu ülkede yaşananlar, senin aziz ömrün ve vasiyetinle taban tabana zıttır. Yaşadığın her an ile geçmişinle, vasiyetinle cumhuriyet terbiyesi ile yaşamış tüm yurttaşlar gibi bu ülkeye çok şey kattın. Ancak gittiğin günden beri bu şehir bu ülke yobazlığa, gericiliğe teslim olmuştur. Bugün çok eminim ki mezarında huzurun yok! Bu ülkenin çocukları sana ve bıraktığın mirasa sahip çıkmak için mücadelesine ara vermeyecektir. Huzur içinde, ışıklar altında uyu!”

2 yorum yapılmış
  • BOLULU
    5 Mart 2015 • 13:00
    Yıkılmaz soyadına münhasır yıkılmaz değil yıkılır olmuşsunuz. Yobazlığın danışkasını siz yapıyorsunuz. Eğer Merhum İzzet Baysal Babamız yaşamış olsaydı. Siz ona kapitalist, maddiyatçı derdiniz. Çünkü kafanızda ki düşümce şu anlamlı günde onu anmak yerine onun Vatan ve Memleket sevgisini suistimal ederek, sözüm ona siyaset yapmaya kalkıyorsunuz. Bu siyaset oyunları tarihe karıştı. Haberiniz yok herhalde. Yobazlığın en güzel davranışını siz gösteriyorsunuz. Çünkü ileriyi göremeyip geride kalmışsınız. İzzet babamız ileriyi görerek Bolu'ya en güzel yatırımı Üniversite yaparak ve ardından Vakfiyesiyle bir çok eğitim yuvaları açarak kazandırmıştır. Aydın geleceğe güvenle bakan gençler bu eğitim yuvalarında yetişmiştir ve yetişmeye de devam etmektedir. Ne yazık ki henüz bunu kavrayamamışsınız. Çok yazık CHP gibi bir parti içinde barınmanız elmaların içinde bulunan bir çürük elma gibisiniz. Sağduyu içinde olan CHP'li dostlar 7 Haziran da sandık başında özgür iradeleriyle oyunu kullanıp sizin gibi düşünenlerin oyununu bozacaktır. Siz hala 2 binli yıllara erişememiş yobaz bir hayat içerisinde 90 li yıllardasınız. Kendinize gelin ve açıklamanızla Bolululardan özür dileyin. CHP kademesinin üst kademeleri de bir zahmet Yıkılmaz'ı uyarma ikaz etme teveccühünü göstersinler. Yoksa yıkılmaz derken CHP'nin yıkımına çanak tutmuş olacak. Alnı secdeye gelen ilim ve irfan sahibi kişilerden zarar gelmez. Yıkılmaz türü gerici kafalardan gelir. Hangi çağda yaşıyorsunuz çevrenize bir bakın. Japon Ata sözüne bakacağınıza kendi özünüze bakın. Merak etme İzzet Babamızın mekanı cennettir. Çünkü "Mallarını gece ve gündüz, gizli ve açık hayra sarf edenler var ya, onların mükâfatlarını Allah katındadır. Onlara korku yoktur, üzüntü de çekmezler BAKARA–274-" Bu ülkede yaşayanlar bu duygu ile yaşarlar anlayabildiniz mi? Ne demek istediğimi anladınız sanırım. Yobazlar olsa olsa ancak sizin gibi düşünen örümcek kafalılar olur.
  • TURGUT
    5 Mart 2015 • 13:00
    bu CHP liler halkı anlamdılar, anlamazlar .. bunların gözünde; içki içmeyen, kumar oymanayana, yarıçıplak dolaşmayan, imanlı, inançlı olan herkez yobaz.. BUNLAR İFLAH OLMAZ.. BÜTÜN DERTLERİ İSLAMI TÜRK MİLLETİNİN BEYNİNDEN SİLMEK.. dertleri düşünceleri din düşmanlığı..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.